HomeStiriASUS Maximus VI IMPACT – performanță în lumea mini-ITX

ASUS Maximus VI IMPACT – performanță în lumea mini-ITX

Folosirea cât mai inteligentă a spațiului este foarte importantă dacă locuim într-un apartament mic sau dacă dormitorul în care stăm este prea aglomerat. Placa de bază ASUS Maximus VI IMPACT în format mini-ITX permite construcția unor sisteme reduse ca dimensiuni dar foarte potente când vine vorba de viteza de lucru. ASUS reușește să demoleze mitul privind performanța plăcilor de bază mini-ITX și prezintă placă Maximus VI IMPACT.

Bazându-se pe un chipset Intel Z87 și pe o implentare ROG, ASUS Maximus VI IMPACT vă oferă tot ce aveți nevoie în termeni de conectivitate: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0 și porturi USB rapide.

Hardware-ul SupremeFX ridică sunetul la un alt standard, pasionații de jocuri fiind favorizați de funcțiile special create pentru ei.

Impact

Potențialul de overclocking a fost crescut prin integrarea alimentării digitale Extreme Engine Digi+III VRM iar acest lucru a fost remarcat în competițiile internaționale.

Prezentare ASUS Maximus VI IMPACT

Placa de bază mini-ITX ASUS Maximus VI IMPACT oferă performanțe dovedite în teste și în situații reale de lucru. Youngpro de la Team.AU a reușit să doboare recordul mondial pentru frecvența memoriilor DDR3 atingând 4404MHz pe o placă de bază mini-ITX ASUS Maximus VI IMPACT.

4404-ddr3