HomeProduseLaptopuriASUS îți oferă un upgrade total de laptop
Laptopuri ASUS cu Windows 11

ASUS îți oferă un upgrade total de laptop

De cele mai multe ori, un upgrade de laptop înseamnă o nouă configurație hardware, mai performantă și cu funcționalități noi, alături de un design superior și, eventual, un format mai compact. Dar când astrele universului IT se aliniază, apare un moment rarisim, în care upgrade-ul devine total, incluzând și un nou sistem de operare. Un astfel de moment se petrece chiar acum, cu noile modele de laptopuri de la ASUS care vin cu Windows 11 Pro pre-instalat.

Am dat o mică raită prin oferta curentă și am găsit pentru tine câteva propuneri de upgrade interesante, care îți vor schimba complet percepția despre performanțele posibile și despre mediul în care acestea se manifestă. Am selectat pentru tine un ultra-portabil suplu și performant și două sisteme convertibile 2-în-1 care sunt ușor de transportat și extrem de versatile, fiind capabile să opereze optim în multiple scenarii de utilizare.

ASUS ZenBook 13 UX325EA- KG395W

Acest ultra-portabil extrem de suplu este motorizat de un procesor performant Intel Core™ i7-1165G7 cu 8 GB de memorie RAM, un chip grafic Intel Iris Xe Graphics, stocare pe SSD de 512 GB și un superb ecran OLED Full HD de 13,3 inchi, totul într-o carcasă elegantă și superb finisată într-o nuanță Lilac Mist.

ASUS ZenBook 13 UX325EA- KG395W

ASUS ZenBook 13 UX325EA- KG395W

Sistemul extraordinar de atrăgător ZenBook 13 este mai portabil ca niciodată, designul complet metalic subțire și ultra-ușor făcându-l un companion ideal pentru calatorii. Este cel mai subțire laptop de 13 inchi din lume dotat cu un set complet de opțiuni de conectivitate, care include HDMI, Thunderbolt™ 4 USB-C®, USB Tip-A și un cititor de carduri MicroSD, pentru o versatilitate de neegalat. Construit pentru a oferi performanțe foarte ridicate, ZenBook 13 este alegerea perfectă pentru un stil de viață foarte mobil, fără efort.

Vezi oferta online

ASUS ZenBook Flip 13 OLED UX363EA-HP521X

Carcasa finisata în nuanța Pine Grey a convertibilului ASUS ZenBook Flip 13 OLED UX363EA ascunde un procesor Intel Core™ i7-1165G7 și 16 GB de RAM, un chip grafic Intel Iris Xe Graphics, stocare generoasă pe SSD de 1 TB și un excelent ecran OLED Full HD de 13,3 inchi.

ASUS ZenBook Flip 13 OLED UX363EA-HP521X

ASUS ZenBook Flip 13 OLED UX363EA-HP521X

Afișajul său subțire NanoEdge și balamaua ErgoLift cu rotire la 360° fac din ZenBook Flip 13 un sistem extra compact, carcasa super-subțire, de doar 13,9 mm încorporând o serie extinsă de interfețe. Fiind echipat cu HDMI, USB Tip-A și două interfețe Thunderbolt™ 4 USB-C®, ZenBook Flip 13 este cel mai subțire laptop din lume dotat cu o listă atât de impresionantă de porturi, fiind soluția perfectă pentru productivitate și creativitate portabile.

Vezi oferta online pe eMAG          Vezi oferta online pe PC Garage

ASUS ZenBook Flip 13 OLED UX363EA-HP539X

Aparent identic cu modelul de mai sus, acest convertibil vine la un preț mai convenabil, dar configurația sa diferă la capitolul stocare, fiind echipat cu un SSD de numai 512 GB, care este însă absolut suficient pentru majoritatea scenariilor de utilizare imaginabile.

ASUS ZenBook Flip 13 OLED UX363EA-HP539X

ASUS ZenBook Flip 13 OLED UX363EA-HP539X

Și acest ZenBook Flip 13 este un sistem extra compact, cu o carcasă super-subțire, de doar 13,9 mm și încorporează, la rândul său, aceiași serie extinsă de interfețe pentru conectivitate foarte ușoară. Procesorul sau Intel Core™ oferă performanțe fără efort pentru productivitate portabilă și creativitate vizuală ridicate. Convertibilul ZenBook Flip 13 este un sistem puternic și portabil, destinat utilizării zilnice, ce poate deveni partenerul tău perfect pentru creativitate.

Vezi oferta online pe eMAG          Vezi oferta online pe PC Garage