HomeStiriASUS lansează platforma H81-Gamer
ASUS H81-Gamer

ASUS lansează platforma H81-Gamer

ASUS a anunțat H81-Gamer, o placă de bază cu chipset Intel H81, recomandată pentru gaming și pregătită pentru cele mai noi procesoare Intel Core din generația a patra și a cincea, completată de o mulțime de inovații pe placul jucătorilor. H81-Gamer este echipată cu un modul de rețea Intel Gigabit, de mare viteză, pentru jocuri online fără latențe, tehnologie audio SupremeFX și componente Gamer’s Guardian pentru fiabilitate și durabilitate de excepție. Placa de bază este însoțită de suita software AI Suite 3, exclusivă ASUS, ce extinde și mai mult funcțiile pentru jocuri.

ASUS H81-Gamer

ASUS H81-Gamer

Jocuri cu sunet amplu

H81-Gamer este dotată cu tehnologia ASUS SupremeFX, astfel încât pasionații de jocuri să se bucure de un sunet fără cusur, cu un remarcabil raport semnal/zgomot de 115dB, ce dă viață fiecărui detaliu. Chipsetul audio SupremeFX este izolat de interferențele electromagnetice (EMI) printr-un scut protector, păstrând integritatea semnalelor audio. O linie roșie separă componentele audio de restul plăcii de bază.

Combinația unică elimină efectiv interferențele analogice pentru a asigura calitatea ireproșabilă a sunetului. Condensatorii audio ELNA adaugă un sunet mai cald și natural, întregind experiența audio. SupremeFX încorporează un amplificator pentru căștile premium, cu o impedanță de până la 300 ohmi, permițând plăcii de bază H81-Gamer să ofere aceeași calitate întâlnită la o placă de sunet dedicată.

ASUS H81-Gamer

ASUS H81-Gamer

Jocuri mai distractive în rețea

H81-Gamer face mai distractive jocurile în rețea cu ajutorul tehnologiei Intel Gigabit Ethernet. Aceasta are avantajul comunicării directe cu procesorul Intel și oferă un transfer de excepție, reducând sarcinile de procesare și îmbunătățind eficiența.

Utilizând instrumente de evaluare independente, inginerii ASUS au calculat că tehnologia rețea Intel Gigabit prelucrează pachetele UDP (User Datagram Protocol), vitale pentru viteza de răspuns a jocurilor, de până la două ori mai rapid față de tehnologiile LAN concurente.

Jocuri protejate prin componentele Gamer’s Guardian

H81-Gamer oferă mai mult decât divertisment, noua placă de bază integrează o protecție de excepție, având componente Gamer’s Guardian de înaltă calitate. Gamer’s Guardian include siguranțe resetabile, ce protejează porturile și sloturile DRAM împotriva supratensiunii și scurt-circuitului, în timp ce condensatorii fabricați în Japonia oferă o toleranță mai bună la temperaturile înalte și prelungesc durata de viață a plăcii.

ESD Guards oferă protecție pentru porturile USB, conectorii audio și Ethernet (LAN), asigurându-se că placa H81-Gamer este protejată activ împotriva descărcărilor electrostatice. , rezultatul constând în componente ce durează mult mai mult.

ASUS H81-Gamer

ASUS H81-Gamer

H81-Gamer dispune de alimentarea Digi+ VRM (voltage-regulator module), exclusivă ASUS, pentru îmbunătățirea performanțelor, creșterea eficienței și asigurarea fiabilității, precum și de un panou din oțel inoxidabil, placat cu crom, ce rezistă mai bine la coroziune.

Mai mult divertisment cu AI Suite 3

H81-Gamer include AI Suite 3, un software exclusiv ASUS, ce permite utilizatorilor să controleze fiecare aspect al sistemelor cu H81-Gamer pentru cel mai echilibrat raport între performanță, stabilitate și eficiență, totul printr-o interfață simplă și intuitivă.

Specificații ASUS H81-Gamer

Socket procesor LGA 1150 pentru a patra și a cincea generație de procesoare Intel Core i3, i5, i7, Pentium și Celeron
Chipset Intel H81 Express
Memorii 4 x DIMM, până la 32GB, DDR3 1600MHz
Suportă Intel Extreme Memory Profile (XMP)
Sloturi de extensie 1 x PCI Express x16
3 x PCI Express x116
3 x PCI
Grafică (VGA) Intel HD integratăSuport ieșiri Multi-VGA: DVI-D și RGB
Conectivitate stocare 2 x SATA 6Gbit/s
2 x SATA 3Gbit/s
LAN Intel Gigabit Ethernet
USB 4 x USB 3.0/2.0 (2 pe panoul din spate, 2 pe placă)
8 x USB 2.0/1.1 (4 pe panoul din spate, 4 pe placă)
Audio SupremeFX 8-channel high-definition audio
– Redare stereo de înaltă calitate cu un raport semnal/zgomot de 115dB
– Detecție conectori, multi-streaming
– Tehnologie de ecranare SupremeFX
– Condensatori audio ELNA
– Amplificator pentru căști
– Ieșire optică S/PDIF
Dimensiuni / factor ATX, 12-inci x 8.4-inci (30.5cm x 21.4cm)