HomeStiriLansariASUS lansează noile tablete Vivo la IFA
ASUS Vivo Tab

ASUS lansează noile tablete Vivo la IFA

Prezentate la Computex drept ASUS Tablet 810 și 600, noile tablete ASUS dedicate sistemului de operare Windows 8 au fost botezate cu un nume mai reprezentativ și au fost prezentate publicului la IFA, în Berlin. ASUS Vivo Tab și ASUS Vivo Tab RT și-au dobândit noul nume din numele latinesc al verbului a trăi și îmbină eleganța tabletelor ASUS cu ușurința în folosire a noului Windows 8.

Tabletele Vivo au display Super IPS+ multi-touch de rezoluție mare, cu o diagonală de 11,6 inci. Tehnologia ASUS TruVivid alături de Corning Fit Glass oferă imagini de calitate, redau culori vii și protejează suprafața ecranului de zgârieturi.

Asemeni celorlalte tablete ASUS, și noile modele Vivo permit atașarea unei tastaturi QWERTY care funcționează și drept baterie secundară.

ASUS Vivo Tab

ASUS Vivo Tab are un procesor Intel Atom, 2 GB de memorie RAM și 64GB de spațiu de stocare.

Ecranul lui Vivo Tab măsoară 11,6 inci în diagonală, are rezoluție de 1366 x 768 pixeli și folosește tehnologia Super IPS+ pentru a reda imagini de o claritate superioară atât înăuntru cât și afara, iar ecranul multi-touch este acompaniat de un stylus de mare precizie.

Măsurând numai 8,7mm în grosime și cântărind doar 675g, Vivo Tab reușește să producă sunete la o calitate uimitoare cu ajutorul tehnologiei ASUS SonicMaster. Camera principală de 8 MP cu autofocus și flash LED captează imagini clare și luminoase, în timp ce camera frontală de 2MP este ideală pentru video-chat. Vivo Tab are, se asemenea, și un senzor NFC ce permite dispozitivului să fie sincronizat cu alte device-uri cu NFC. În plus față de toate acestea, docking-ul QWERTY oferă mai multă comoditate prin track-pad-ul inclus, conectivitate prin cele două porturi USB și portabilitate sporită prin bateria auxiliară.

The ASUS Vivo Tab RT

ASUS Vivo Tab RT are doar 8,3 mm în grosime și nu mai mult de 520 g. Are un procesor quad-core NVIDIA Tegra 3 și GPU 12-core pentru o performanță grafică superioară, memorie RAM de 2GB și de 32 GB de spațiu de stocare. Spre deosebire de fratele său mai mare, Vivo Tab RT vine cu Windows RT.

Vivo Tab RT are acelați design inovative ca și tabletele Transformer și Vivo Tab și vine cu propriul docking QWERTY. Tableta măsoară 10,1 inci, ecranul Super IPS+ are rezoluție de 1366 x 768 pixeli, iar componenta audio asigură o experiență desăvârșită prin ASUS SonicMaster. Are aceleași camere foto-video ca și Vivo Tab și, de asemenea, senzor NFC.

Așteptăm în curând și primele review-uri, dar până atunci vă invităm să urmăriți un scurt demo mai jos.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gHHApNJS3LQ&w=600]

ASUS Vivo Tab