HomeStiriASUS a lansat noua familie de telefoane Zenfone 4

ASUS a lansat noua familie de telefoane Zenfone 4

Directorul ASUS, Jerry Shen, a dezvăluit mult așteptatele telefoane ZenFone 4 – ZenFone 4 Pro cu Gigabit, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, ZenFone 4 Selfie și ZenFone 4 Max – în cadrul evenimentului de presă „We Love Photo”, ce a avut loc la Roma, Italia.

ZenFone 4 este prima familie de telefoane ce dispune de camere duble în partea din spate sau în partea frontală, oferindu-le posibilitatea utilizatorilor de a realiza cele mai bune fotografii, în orice scenariu, la orice distanță, în orice condiții de iluminare. Conectivitatea ultra-rapidă reduce timpul de încărcare a fotografiilor, aplicațiile și serviciile online funcționând cu viteze fără precedent. Urcând pe scena sălii de conferințe The New Rome, domnul Shen și-a exprimat entuziasmul pentru debutul european al seriei ZenFone 4.

Suntem foarte încântați să anunțăm disponibilitatea familiei ZenFone 4 în întreaga Europă.” a spus domnul Shen. “Seriile ZenFone 4 vin cu cele mai bune camere duale, iar funcțiile foto și cele de conectivitate schimbă modul în care împărtășiți documentele și momentele prețioase cu prietenii și familia
Vicepreședintele executiv al Qualcomm Technologies și președintele QCT, Cristiano Amon, a urcat pe scenă alături de domnul Shen pentru a sărbători lansarea ZenFone 4 și a subliniat parteneriatul solid dintre ASUS și Qualcomm Technologies. Domnul Amon a scos în evidență câteva dintre tehnologiile de vârf regăsite în noile telefoane inteligente.

Este o plăcere să colaborăm cu ASUS la lansarea familiei de telefoane ZenFone 4, echipate cu platformele mobile Qualcomm Snapdragon. ZenFone 4 Pro marchează un moment semnificativ pentru industria mobilă, acesta fiind primul telefon comercial ce are tehnologii gigabit LTE și Wi-Fi 802.11ad multi-gigabit, oferind conectivitate gigabit ultra-rapidă, oriunde – în interior sau în mișcare.

Colaborarea dintre Qualcomm Technologies, ASUS și operatorii mobili ne ajută să construim o experiență gigabit pentru utilizatori, pavând totodată drumul pentru viitoarea tranziție la 5G. ZenFone 4 utilizează, de asemenea, platforma mobilă Snapdragon 630 pentru a furniza o experiență superioară, în timp ce menține o eficiență energetică extraordinară.”

După anunțarea produselor, evenimentul a continuat cu demonstrațiile noilor modele și o reprezentație live a cunoscutului DJ internațional Bob Sinclair.

Prețuri și disponibilitate în România

Noile telefoane din familia ASUS ZenFone 4 vor fi disponibile în România din toamna anului 2017. Lista de prețuri aproximative (cu TVA inclus) poate fi consultată mai jos:

  • ASUS ZenFone 4 Pro ZS551KL – 3.749 lei
  • ASUS ZenFone 4 ZE554KL – 2.299 lei
  • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro – 1.949 lei
  • ASUS ZenFone 4 Selfie ZD553KL – 1.349 lei
  • ASUS ZenFone 4 Max ZC554KL – 1.199 lei

Familia ASUS Zenfone 4 – Galerie Foto