HomeStiriASUS la East European Comic Con – recapitulare
ASUS la East European Comic Con 2016

ASUS la East European Comic Con – recapitulare

East European Comic Con (EECC) a fost animat anul acesta de o mulțime de tineri veniți să-și întâlnească personajele favorite. Evenimentul organizat în trei pavilioane din incinta Romexpo, București, în perioada 27 – 29 mai 2016, nu a înseamnat doar jocuri și personaje din filme. Hardware-ul de ultimă oră și cele mai noi produse de gaming au constituit alte elemente de atracție.

Aproape 40.000 de oameni au vizitat East European Comic Con 2016. Astfel, cea de-a patra ediție a acestui eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video și cosplay, a devenit cea mai mare și mai importantă din estul Europei. În timpul celor 3 zile ale convenție, vizitatorii au avut posibilitatea să testeze nu mai puțin de 40 de jocuri, pe aproape 300 de dispozitive de gaming. Organizatorii estimează că cei ce au trecut pragul zonei de gaming de la Comic Con 2016 s-au jucat împreună un număr total de peste 7.000 de ore.

ASUS la East European Comic Con 2016

ASUS la East European Comic Con 2016

La standul Blizzard Entertainment, vizitatorii au putut testa noul joc Overwatch pe calculatoarele Republic of Gamers: desktopurile compacte ROG G20, laptopul de gaming al anului – ROG G752 cu Windows 10 și primul notebook de gaming cu răcire lichidă – ROG GX700.

Primul turneu de Overwatch din lume!

Un număr de 12 calculatoare ROG G20 au fost puse la dispoziția publicului pentru un turneu piramidal de Overwatch, primul de acest fel din lume. Overwatch a fost lansat de Blizzard Entertainment cu numai 3 zile înainte de startul East European Comic Con, iar ASUS a intuit dorința fanilor de a intra în contact cu un joc mult așteptat. Bineînțeles, modelele ROG G20 s-au ridicat la nivelul așteptărilor, rulând fluid grafica detaliată a jocului.

Pe lângă cele 12 calculatoare ROG G20, vizitorii au putut testa laptopurile de gaming ROG G752 și ROG Strix GL502, monitoare, periferice, precum și desktopul ROG GT51, cel mai avansat model pe care îl puteți comanda în acest moment.

ASUS la East European Comic Con 2016

ASUS la East European Comic Con 2016

Laptopul ROG GX700, răcit cu lichid, a fost un alt punct de atracție. GX700 este motorizat de cea de-a șasea generație de procesoare Intel mobile K-SKU (‘Skylake’) și de grafica NVIDIA GeForce GTX 980, oferindu-le utilizatorilor putere similară cu a unui desktop atunci când sunt acasă și performanțe ultra-rapide când sunt în mișcare.

Super excursie pentru fiecare GX700 cumpărat

Pentru ROG GX700, ASUS derulează o promoție inedită. Pentru fiecare notebook ROG GX700 cumpărat, ASUS te răsplătește cu o excursie pentru două persoane în Europa (2 nopți de cazare în cameră dublă la un hotel de 4 stele). Mai multe detalii pe pagina aceasta.

ROG GX700 la East European Comic Con 2016

ROG GX700 la East European Comic Con 2016

Promoția se va desfășura în perioada 20 mai – 30 iunie 2016 și va fi valabilă în mod garantat pentru fiecare laptop ROG GX700VO-GC009T pe care l-ați achiziționat pe teritoriul României.

Premii la tombola ROG QUEST

ASUS România a organizat o serie de concursuri și tombole, atrăgând un număr mare de participanți. Norocoșii au câștigat tricouri, baterii ASUS ZenPower și caști Strix 2.0. Premiul cel mare a constat într-un telefon ASUS Zenfone Zoom.

ASUS la East European Comic Con 2016

ASUS la East European Comic Con 2016

Premiile ASUS au fost câștigate de următorii:

  • Radu George – baterie ASUS ZenPower
  • Dragoș Putaru – căști ASUS Strix 2.0
  • Ionescu Ionuț – baterie ASUS ZenPower
  • Nichita Rusu – căști ASUS Strix 2.0
  • Mădălina Petrache – baterie ASUS ZenPower
  • Alexandru Dobre – căști ASUS Strix 2.0
  • Laurențiu Niță – telefon ASUS Zenfone Zoom