HomeEvenimenteASUS la CES 2014, în spiritul sloganului “In Search of Incredible”
Jonney Shih, președintele ASUS

ASUS la CES 2014, în spiritul sloganului “In Search of Incredible”

Jonney Shih, președintele ASUS a prezentat inovațiile companiei în cadrul conferinței de la CES 2014. Printre noutăți se numără seria de telefoane ZenFone cu diagonale de 4″, 5″ și 6″, hibridul laptop-tabletă cu două sisteme de operare Transformer Book Duet (TD 300), telefonul PadFone mini ce se transformă într-o tabletă de 7″, interfața ZenUI și monitorul de gaming ROG Swift PG278Q.

Jonney Shih, președintele ASUS

Jonney Shih, președintele ASUS

În discursul său, Jonney Shih (foto) a urmărit activitatea ASUS în spiritul sloganului “In Search of Incredible”, de a aduce inovația tehnologică în viața cotidiană.

“ASUS este o companie pasionată de tehnologie și condusă de inovație. Visăm, cutezăm și ne străduim să creăm pentru toată lumea o viață digitală lipsită de eforturi. Căutăm în permanență idei și experiențe incredibile și aspirăm să oferim incredibilul în tot ceea ce facem”, a declarat Jonney Shih, reiterând filosofia ASUS.

Invitată să ia cuvântul în cadrul conferinței ASUS, Renee James, președintele Intel a declarat: “Suntem încântați să ajutăm ASUS să dezvăluie noua gamă de dispozitive mobile 2-in-1 cu sistem dual, motorizate de Intel. Colaborarea noastră datează de la etapa plăcilor de bază și a evoluat către PC-uri, dispozitive 2-in-1, tablete, phableturi și multe altele. Noile serii Transformer Book Duet, PadFone mini și ZenFone extind preocuparea noastră de a aduce pe piață o experiență digitală captivantă.”

ZenFone și PadFone mini – experiență incredibilă prin conectivitate incredibilă

ZenFone este noul brand strategic de telefoane mobile ASUS. Cu ecrane ce variază între 4 și 6 inci și o mulțime de variante cromatice, ZenFone este pentru oricine smartphone-ul incredibil.

ZenFone 4 dispune de un ecran splendid de 4 inci și de un procesor puternic Intel Atom Z2520 dual-core tactat la 1.2GHz, cu tehnologie Intel Hyper-Threading, ce oferă două fluxuri de execuție pe nucleu. Este un telefon care nu-și lasă niciodată utilizatorul să aștepte.

Asus Zenfone 4

Asus Zenfone 4

Cu două camere încorporate, o greutate de 115g și cinci culori disponibile (negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu, bleu și galben), ZenFone 4 este cea mai bună alegere pentru tinerii care vor un companion perfect pentru stilul de viață dinamică. ZenFone 5 are un ecran ISP de 5 inci ce oferă o rezoluție HD 1280×720, aceeași eficență energetică și un procesor dual-core rapid. Camera principală PixelMaster de 8 megapixeli captează fotografii în rafală, cu o luminozitate îmbunătățită cu până la 400% în cazul cadrelor slab iluminate. Tehnologiile GloveTouch și PenTouch cresc senzitivitatea ecranului, făcând posibilă utilizarea dispozitivului cu mănușa sau cu orice stylus.

ZenFone 6 oferă de asemenea, un ecran HD ce măsoară 6 inci în diagonală, astfel încât utilizatorii să vadă mai mult din ceea ce doresc. La fel ca ZenFone 5 și ZenFone 6, acesta dispune de tehnologiile GloveTouch și PenTouch. ZenFone 6 include, de asemenea, camera principală PixelMaster de 13 megapixeli.

ASUS Zenfone 6

ASUS Zenfone 6

ZenFone 5 și 6 sunt disponibile în patru culori: negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu și auriu șampanie. Toate modelele ZenFone oferă o experiență incredibilă prin conectivitatea oferită. La fel procedează și noul PadFone mini. Ultima apariție în populara serie ASUS PadFone, PadFone mini este un smartphone de 4 inci care se andochează la o tabletă de 7 inci, ușor de manevrat cu o singură mână. Utilizatorii își extind instant spațiul de vizualizare, fără compromisuri. Cu un procesor Intel Atom Z2560 dual-core cu tehnologie Intel Hyper-Threading ce activează două fluxuri de execuție pe nucleu, 8GB spațiu de stocare și suport pentru carduri microSD de până la 64GB, PadFone mini are toate resursele necesare pentru aplicațiile mobile. Dispozitivul are suport dual SIM, astfel încât utilizatorii să aibă libertatea de a menține două numere de telefon diferite sau linii separate pentru date și voce, fără a avea nevoie de două telefoane.

Interfața ASUS ZenUI își face debutul pe telefoanele PadFone mini și ZenFone

Atât ZenFone și PadFone mini beneficiază de ZenUI, o nouă interfață grafică, disponibilă numai pe dispozitivele inteligente de la ASUS.

Cu meniuri și icoane simplificate, cinci teme diferite ce se potrivesc culorilor dispozitivelor și o funcție inteligentă „What’s Next” ce ajută utilizatorii să mențină ritmul activităților, ZenUI este dovada că funcționalitățile fantastice pot avea o interfață prietenoasă. ZenUI este de asemenea, conceput pentru socializare print Omlet Chat, motorizat de platforma Omlet Open Messaging. Cu Omlet Chat, utilizatorii pot partaja orice: text, fotografii, clipuri video, audio, în orice moment, cu oricine, pe orice telefon.

Transformer Book Duet – inovație cu două sisteme de operare ce transformă așteptările utilizatorilor

Transformer Book Duet (TD 300) este primul laptop din lume cu patru moduri de utilizare, ce se transformă într-o tabletă, cu tehnologie Instant Switch ce permite utilizatorilor să comute între Windows și Android atât în modul laptop cât și în cel tabletă, în numai patru secunde, doar prin apăsarea unui singur buton sau a unei taste virtuale de pe tabletă.

ASUS Transformer Book Duet (TD 300)

ASUS Transformer Book Duet (TD 300)

Având la bază un procesor puternic Intel Core i7, Transformer Book Duet rulează până la de două ori mai rapid decât tabletele cu procesoare ARM, existente acum pe piață. Cu tehnologia ASUS SonicMaster integrată și difuzoare pe ambele părți ale tabletei, Transformer Book Duet redă un sunet incredibil pentru divertisment captivant. Transformer Book Duet este de asemenea un laptop Windows foarte puternic, având un ecran multi-touch FullHD de 13 inci, perfect pentru experiența Windows 8.1.

ROG Swift PG278Q – jocuri fluide și o viață digitală fericită

ROG Swift PG278Q este un alt produs aflat în lumina reflectoarelor. Monitorul de gaming de 27 inci este primul din lume și cel mai rapid model ce suportă tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru o finețe uimitoare și efecte vizuale precise la rezoluție 2560×1440-pixel (WQHD). ROG Swift PG278Q este capabil să se sincronizeze cu rata plăcii video oferind un răspuns ultra-rapid, pentru imagini incredibile oferite atât astăzi cât și pe viitoarele generații de jocuri. Imaginile incomplete, grafica tremurândă și latențele vor fi de domeniul trecutului, o experiență vizuală fluidă fiind asigurată de rata de reîmprospătare de peste 120Hz și timpul de răspuns de 1ms.

ROG Swift PG278Q

ROG Swift PG278Q

ROG Swift PG278Q este conceput pentru confort și simplitate, având caracteristici ergonomice cum ar fi înclinarea, pivotarea și ajustarea pe înălțime. Acesta dispune de un meniu intuitiv afișat pe ecran cu cinci direcții și navigare de tip joystick, plus un sistem inteligent de administrare a cablurilor. Rama ultra-subțire de 6mm a monitorului îl face perfect pentru configurații de joc multi-display.