HomeStiriASUS GeForce GTX Titan – cea mai puternică placă video din prezent
ASUS GeForce GTX Titan

ASUS GeForce GTX Titan – cea mai puternică placă video din prezent

ASUS a avut grijă întotdeauna să ofere pasionaților de jocuri cele mai puternice plăci video. Noul model GeForce GTX Titan vine să confirme supremația ASUS pe segmentul plăcilor video high-end. Placa video este gândită pentru cele mai pretențioase jocuri 3D, multi-screen la rezoluții mai mari de 2560 x 1600.

ASUS GeForce GTX Titan preia un design Tesla K20X modificat, astfel încât să poată fi folosit în jocuri. Rezultatul este spectaculos, GeForce GTX Titan având o putere de calcul de aproape 4.5 teraflopi. Cu 2688 de nuclee CUDA, 6GB de memorie video GDDR5 și o lățime de bandă de 288GB/s, noua placă video surclasează orice rival.

ASUS GeForce GTX Titan

ASUS GeForce GTX Titan

Tehnologia NVIDIA GPU Boost 2.0 forțează nucleul grafic la frecvența de 876MHz în timp ce memoriile funcționează la 6GHz. Alimentarea plăcii video nu nu necesită în mod obligatoriu schimbarea sursei, mai ales dacă ați mai avut acceleratoare grafice mai însetate. GeForce GTX Titan are un TDP de 250W, ceea ce înseamnă extrem de puțin dacă ne raportă la puterea de calcul.

Placa video ASUS GeForce GTX Titan este livrată către distribuitori din data de 25 februarie și în curând o veți putea vedea în oferta magazinelor online.

ASUS GeForce GTX Titan

ASUS GeForce GTX Titan