HomeStiriASUS Chromebook C302: Chromebook-ul suprem!
ASUS Chromebook C302

ASUS Chromebook C302: Chromebook-ul suprem!

Notebook-urile din seria Chromebook sunt îndrăgite de studenți și tinerii profesioniști, care le-au apreciat calitățile și prețul extrem de accesibil. Noul ASUS Chromebook Flip C302 se deosebește de vechile modele printr-o nouă construcție specifică formei Flip. Mai precis, acesta a împrumutat carcasa din aliaj de aluminiu și balamaua dublă, alături de stilul elegant caracteristic portabilelor din seria Zenbook.

Hardware-ul a fost adaptat noilor cerințe, astfel că noul ASUS Chromebook Flip C302 poate concura de la egal la egal cu modele mult mai scumpe. Ecranul cu diagonala de 12.5 inci are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și poate fi rotit la 360 de grade, Chromebook Flip C302 putând deveni tabletă sau un stand de prezentare video. Pe lângă senzorii care adaptează poziționarea imaginii și dezactivează tastatura în modul tabletă, notebook-ul mai beneficiază de un senzor de lumină ambientală, care adaptează intensitate luminoasă a panoului în funcție exterioară.

Redactarea unor texte ample sau a unor simple răspunsuri în mesageria vocală este mult mai simplă grație tastaturii de tip chiclet, cu o cursă de numai 1.4mm. Touchpad-ul de dimensiuni generoase (104.5mm x 61mm) acceptă elementele de gestică și respinge în mod automat atingerile accidentale cu palma.

ASUS Chromebook Flip C302 este motorizat de procesoare Intel Core m3, m7 sau Pentium și suportă până la 8GB memorie RAM. Notebook-ul dispune de două porturi USB-C și un slot pentru carduri micro SD, ce adaugă și mai multă flexibilitate.

Urmăriți mai jos o scurtă prezentare a noului ASUS Chromebook Flip C302.

ASUS Chromebook C302: Chromebook-ul suprem!


Aflați mai multe despre ASUS Chromebook Flip C302, accesând pagina: https://www.asus.com/Notebooks/ASUS-Chromebook-Flip-C302CA/