HomeStiriASUS este cel mai valoros brand internațional din 2019 în Taiwan
Nick Wu, ASUS CFO, primește premiul Best Taiwan Global Brands Award 2019

ASUS este cel mai valoros brand internațional din 2019 în Taiwan

ASUS este cel mai valoros brand internațional din Taiwan pentru al șaptelea an consecutiv, asigurând poziția pe primul loc în prestigiosul sondaj Best Taiwan Global Brands 2019, realizat de Interbrand – liderul mondial în domeniul consultanței de brand.

Ceremonia de decernare a premiilor Best Taiwan Global Brands 2019 a fost găzduită de Ministerul Afacerilor Economice din Taiwan.

„ASUS este o companie pasionată de tehnologie, condusă de inovație pentru a oferi incredibilul consumatorilor de pretutindeni. Prin urmare, este o realizare semnificativă să păstreze poziția celui mai valoros brand internațional al Taiwanului pentru al șaptelea an consecutiv”, a declarat Nick Wu, directorul financiar al ASUS, după ceremonia de premiere.

ASUS a atins o gamă largă de obiective în anul 2019, iar compania a continuat să primească numeroase premii internaționale, demonstrând un angajamentul față de design și inovație. Fortuna a recunoscut încă o dată ASUS drept una dintre cele mai admirate companii din lume și Forbes a numit ASUS în Global 2000: Topul celor mai apreciate companii din lume pentru al treilea an consecutiv.

În plus, produsele ASUS au primit o varietate de premii, inclusiv 22 de premii iF Design, 21 premii Red Dot și 4 premii Good Design. Aceste premii reafirmă angajamentul ASUS de a proiecta excelența și dedicația, de a crea produse care depășesc așteptările utilizatorilor.