HomeStiriASUS Ares II HD 7970 rămâne cea mai puternică placă video de pe piață
ASUS ARES II

ASUS Ares II HD 7970 rămâne cea mai puternică placă video de pe piață

Pasionații de jocuri și-au dorit întotdeauna o placă video cât mai puternică iar atunci când au avut posibilitatea au ales să monteze patru acceleratoare grafice într-o carcasă, în diverse configurații. ASUS a construit numai 999 de plăci video Ares II HD 7970, alegând cele mai potente nuclee de procesare din milioanele de exemplare ce sunt testate în fabricile companiei.

ASUS ARES II

ASUS ARES II

Acceleratoarele grafice ASUS Ares II HD 7970 au fost numite de Maximum PC drept cele mai puternice modele testate vreodată. Configurațiile puternice sunt cheia unei experiențe cât mai plăcute iar cei care obișnuiesc să se joace pe calculator cunosc cu siguranță acest lucru. În ciuda faptului că beneficiază de o putere de calcul impresionantă, plăcile ASUS Ares II HD 7970 nu sunt deloc zgomotoase. Răcirea este asigurată de arhitectura DirectCU II ce permite supratactarea nucleului și a memoriilor dincolo de specificațiile modelului de referință. Cele două ventilatoare cu diametrul de 100mm sunt concepute pentru a asigura un flux de aer puternic fără a genera zgomot.

ASUS ARES II

ASUS ARES II

Nucleele grafice sunt selectate cu grijă, fiind alese numai exemplarele ce suportă frecvențe foarte înalte. Ares II HD 7970 este tactat din fabrică la 1100MHz și poate fi supratactat și mai mult datorită componentelor superioare. Alimentarea exclusivistă cu 20 de faze și componente durabile Super Alloy Power suportă mai bine căldura și supra-solicitările. Stabilizatorul digital de tensiune ASUS DIGI+ VRM îmbunătățește stabilitatea și oferă un control precis pentru overclocking, administrat de utilitarul ASUS GPU Tweak.

ASUS ARES II Dual 7970 6GB