HomeStiriASUS anunță revoluționarul Miracast Dongle
ASUS Miracast Dongle

ASUS anunță revoluționarul Miracast Dongle

ASUS a anunțat Miracast Dongle – un dispozitiv Miracast de mici dimensiuni care permite afișarea conținutului de pe dispozitivele mobile pe un televizor HDTV sau pe un monitor.

Miracast Dongle suportă fluxuri wireless dual-band pentru o transmisie fără latențe a filmelor Full HD, a clipurilor și a fotografiilor. Este ideal pentru utilizatorii care vor să se joace, să partajeze fotografii și să vizioneze filme pe un ecran mare sau să realizeze prezentări video în cadrul conferințelor.

Instalare ușoară cu dual-band

Miracast Dongle este compact și portabil, cântărind doar 35g și măsurând 111x32x11mm. Compatibil cu cele mai multe tablete ASUS, acesta furnizează conținutul video în timp real, fără a fi necesar accesul la internet. Poate fi instalat ușor, necesitând doar o conexiune la o sursă de alimentare și un port HDMI. Odată ce a fost stabilită o conexiune cu un dispozitiv mobil, utilizatorii pot vizualiza conținutul de pe smartphone sau tabletă pe un ecran extern și pot chiar mări sau micșora fotografiile. Conexiunea Dual-band 802.11a/b/g/n utilizează frecvențele de 2.4GHz și 5GHz, asigurând un semnal fără latențe, cu răspuns instant pe ecran.

ASUS Miracast Dongle

ASUS Miracast Dongle

Divertisment Full HD în oglindă, în timp real

Miracast Dongle le oferă utilizatorilor divertisment mobil fără precedent și o experiență plăcută prin jocurile rulate pe televizoarele Full HD de mari dimensiuni. Transmisia stabilă de date, furnizată de Miracast Dongle, vă garantează că acțiunea ține pasul cu filmul sau jocul rulat pe dispozitivul mobil.

ASUS Gallery le permite utilizatorilor să ruleze și alte aplicații atunci când dispozitivul este în uz, astfel încât aceștia să folosească dispozitivul pentru a verifica email-urile, pentru a accesa rețelele sociale sau chiar pentru a efectua apeluri telefonice în timp ce conținutul FullHD rulează în fundal.

Nominalizat la premiile CES Innovations Design and Engineering 2014

ASUS Miracast Dongle a fost nominalizat recent la premiile CES Innovations Design and Engineering Awards 2014 la categoria Playere Multimedia Portabile și Accesorii. Miracast Dongle a fost bine primit de juriul format din proiectanți, ingineri și membri ai publicațiilor comerciale.

Prețuri și disponibilitate

ASUS Miracast Dongle va fi disponibil în România la sfârșitul anului, prețul aproximativ fiind de 299 lei (TVA inclusiv).

ASUS Miracast Dongle prezentare video