HomeStiriASUS A88X-Gamer cu Gamer’s Guardian
ASUS A88X-Gamer

ASUS A88X-Gamer cu Gamer’s Guardian

ASUS A88X-Gamer este o nouă placă de bază pentru jocuri construită în jurul noului chipset AMD A88X ce încorporează o mulțime de tehnologii exclusive. A88X-Gamer este echipată cu cel mai recent modul Intel Gigabit Ethernet pentru comunicații rapide în rețea, fără latențe în jocurile online, tehnologie exclusivă SupremeFX pentru un sunet fără cusur și componente exclusive Gamer’s Guardian pentru fiabilitate și durabilitate. Aceasta include, de asemenea, pachetul software AI Suite 3, exclusiv ASUS ce dezlănțuie adevărata putere a unităților de procesare AMD.

Utilizatorii noului model A88X-Gamer beneficiază de tehnologia SupremeFX pentru un sunet fără pierderi cu un raport semnal/zgomot (SNR) remarcabil, de numai de 115dB, astfel încât fiecare detaliu să fie perceput.

A88X-Gamer integrează componente de calitate reunite sub marca Gamer’s Guardian. Condensatorii solizi japonezi 10K tolerează mai bine temperaturile înalte și au o durată de viață mai mare decât cei obișnuiți. Porturile DRAM și conecterii sunt protejați la scurt-circuit astfel încât, placa de bază să fie protejată împotriva ebenimentelor neplăcute.

ASUS A88X-Gamer

ASUS A88X-Gamer