HomeProduseMonitoareASUS a prezentat ROG Swift PG278Q, un monitor premium pentru jocuri
ROG Swift PG278Q

ASUS a prezentat ROG Swift PG278Q, un monitor premium pentru jocuri

ASUS a anunțat monitorul de jocuri ROG Swift PG278Q cu diagonala de 27 inci. Swift PG278Q are rezoluție WQHD (2560 x 1440), rată de refresh rapidă de 120+ Hz și timp de răspuns de 1ms, fiind deosebit de ergonomic prin ajustările de poziție permise de stand. Fiind primul monitor WQHD din lume cu tehnologie NVIDIA G-SYNC, monitorul îmbunătățește experiența de joc.

Experiență de joc captivantă cu efecte vizuale remarcabile

Utilizatorii vor spune adio imaginilor neclare și latențelor grație ratei de refresh de peste 120Hz și a timpului de răspuns de 1ms, perfect pentru a obține un avantaj competitiv în toate jocurile. Acțiunea devine mai fluidă, monitorul având un răspuns mai bun.

ROG Swift PG278Q integrează GamePlus, o funcție exclusivă ASUS. GamePlus constă într-un meniu OSD care afișează un reticul și un cronometru peste imaginea redată de monitor. Jucătorii pot selecta unul dintre cele patru tipuri de reticul pentru a se potrivi mediului din joc, în timp ce cronometrul le permite gamerilor să vadă timpul rămas în jocurile de strategie real-time. Aceste instrumente permit jucătorilor să exerseze și să-și îmbunătățească performanțele.

ROG Swift PG278Q oferă o mulțime de opțiuni precum: DisplayPort 1.2 pentru ieșire WQHD nativă, două porturi USB 3.0, montare VESA pe perete și un stand versatil cu rotire, înclinare, pivotare și ajustare pe înălțime pentru obținerea poziției ideale a monitorului.

ROG Swift PG278Q

ROG Swift PG278Q

Prin managementul inteligent al cablurilor se evită situațiile neplăcute, în timp ce rama subțire de numai 6mm face ca ROG Swift PG278Q să fie opțiunea ideală pentru configurațiile multi-display. Un alt punct forte, ce îmbunătățește experiența utilizatorului, este joystick-ul cu 5 căi care simplifică navigarea prin meniul OSD.

Primul monitor WQHD din lume cu tehnologie NVIDIA G-SYNC

ROG Swift PG278Q este primul monitor WQHD din lume cu tehnologie NVIDIA G-SYNC. NVIDIA G-SYNC este o tehnologie revoluționară pentru monitoare care sincronizează rata de refresh a panoului cu cea a plăcii video.

ROG Swift PG278Q

ROG Swift PG278Q

ROG Swift PG278Q elimină erorile de intercalare a cadrelor, minimizează tremuratul și latențele imaginii, oferind în jocuri o imagine cât mai fluidă. Cu tehnologia G-SYNC, obiectele apar mai clare și mai bine conturate în timp ce acțiunea jocului este mai fluidă și cu un răspuns mai bun.

Specificații ROG Swift PG278Q

 • Ecran: 27″ WQHD 2560 × 1440 (16:9)
 • Ramă subțire de 6mm pentru scenarii multi-monitor
 • Dimensiune pixel: 0.233mm
 • Luminozitate: 350cd/m²
 • Număr de culori: 16.7M
 • Rată de reîmprospătare: peste 120 Hz
 • Timp de răspuns: 1ms (GTG)
 • Conectivitate: DisplayPort 1.2, 2 porturi USB 3.0
 • Ajutări permise de stand: înclinare (+20° ~ -5°), rotire (+60° ~ -60°), pivotare (90° în sensul acelor de ceas), reglarea înălțimii (0 ~ 120mm)
 • Suport de montare pe perete: VESA (100 × 100mm)
 • Funcții speciale ASUS: GamePlus și joystick OSD de navigare în meniu