HomeStiriASUS a participat la IMWorld 2015

ASUS a participat la IMWorld 2015

ASUS a participat la târgul IMWorld 2015, eveniment dedicat industriei industriei mobile, internetului și aplicațiilor ce folosesc aceste medii. Standul, fost organizat împreună cu Flanco, a fost conceput ca un spațiu de lucru, unde vizitatorii se puteau așeza pentru activitățile zilnice sau pentru a consulta emailul.

ASUS la IMWorld 2015

ASUS la IMWorld 2015

Portabilele ASUS Zenbook UX305 și noile modele de telefoane au putut fi testate de vizitatorii atent selecționați de organizatorii târgului. ASUS ZenBook UX305 este puternic și elegant în condițiile în care grosimea acestuia nu depășește 12.3mm.

ASUS-IMW2015-8

Procesoarele Intel Core, SSD-urile rapide de 512GB și ecranul IPS QHD+ de 13.3 inci poziționează acest produs în zona de top, oamenii de afaceri precum și profesioniștii din industria IT fiind interesați de acest dispozitiv.

Galerie foto Asus la IMWorld

Alături de laptopurile Zenbook UX305, ASUS a prezentat trei telefoane noi: Zenfone Selfie, Zenfone Laser și Zenfone 2 ZE551. Cele trei modele sunt deja disponibile pe piața românească în diverse variante constructive. Zenfone 2 ZE551 este un telefon puternic cu chipset Intel Atom și 4GB memorie RAM.

Zenfone Laser beneficiază de un sistem cu rază laser ce măsoară distanța până la subiect pentru o focalizare rapidă. Smartphone-ul poate fi achiziționat la un preț de numai 850 de lei.

Zenfone Selfie are o cameră frontală PixelMaster de 13 megapixeli, cu unghi larg, ce oferă imagini de calitate superioară. Zenfone Selfie poate fi achiziționat din magazinele specializate la prețul de 1300 lei.

Laptopurile ASUS Zenbook UX305 au fost subiectul emisiunii Zon@ IT, difuzate sâmbătă pe postul de televiziune TVR1. Gazda emisiunii, Dan Cadar, a vizitat standul ASUS și ne-a reamintit tuturor avantajele unora dintre cele mai subțiri ultrabook-uri din lume.

Asus Ultrabooks@IMWorld