HomeStiriASUS a participat la DreamHack București 2013 și a acordat ca premiu un super-laptop ROG G750

ASUS a participat la DreamHack București 2013 și a acordat ca premiu un super-laptop ROG G750

DreamHack București 2013 – cel mai mare eveniment de gaming al anului a reunit jucători profesioniști din toată lumea. ASUS a susținut evenimentul și a participat cu un stand unde a oferit vizitatorilor posibilitatea de a testa perifericele și notebook-urile de gaming. Produsele ROG (Republic of Gamers) sunt concepute pentru pasionații de jocuri și sunt perfecționate pe baza sugestiilor primite de la utilizatori.

ASUS la DreamHack Bucuresti 2013

Fetele ROG alături de câștigătorul laptopului la DreamHack Bucuresti 2013

ASUS a premiat un gamer cu un laptop ROG G750!

Cu prilejul DreamHack București 2013, ASUS a oferit o serie de premii atractive destinate pasionaților de jocuri. Marele premiu, un notebook de gaming ROG G750 a fost însoțit de două căști ASUS Orion și un mouse ASUS GX1000. La standul ASUS s-au desfășurat sâmbătă și duminică, 14-15 septembrie, două semifinale și o finală de gaming în care au fost puse la încercare abilitățile de conducere auto ale gamerilor înscriși și extrași din urmă. Participanții s-au întrecut pe rând în standul sub formă de bolid, departajându-se după cel mai bun timp înregistrat pe circuit.

ASUS la DreamHack Bucuresti 2013

ASUS la DreamHack Bucuresti 2013

Jocuri la superlativ cu ROG G750

ROG G750 este cel mai avansat notebook de gaming. Integrând cea de-a patra generație de procesoare Intel Core și acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 700M, ROG G750 oferă pasionaților de jocuri toată puterea necesară pentru o competiție de gaming. Tastele direcționale au suprafețe mari iar materialele din care este confecționat portabilul sunt plăcute la atingere. Sistemul de răcire face față solicitărilor apărute în timpul sesiunilor lungi de gaming. Cele două ventilatoare asigură un flux de aer puternic, menținând totodată un nivel redus al zgomotului.

ROG G750

ROG G750

Notebook-ul de gaming ROG G750 beneficiază de o mulțime de opțiuni de conectivitate. Conexiunea Intel Thunderbolt asigură viteze de transfer de până la 10Gbit/s iar porturile USB 3.0 oferă un nivel ridicat de flexibilitate.

ROG G750 poate fi achiziționat în România prin intermediul magazinelor specializate. Prețurile configurațiilor sunt cuprinse între 5.199 lei și 11.999 de lei.

Galerie foto Dreamhack 2013

 

DreamHack 2013 a pus România pe harta sportului electronic

DreamHack 2013 s-a desfășurat în weekendul 14 -15 septembrie la Sala Polivalentă din București. La acest eveniment au participat peste 10.000 de spectatori care au văzut la lucru echipe precum: Global Offensive, League of Legends, Ninjas in Pyjamas, Na’vi, Fnatic sau Copenhagen Wolves. Dreamhack 2013 a fost transmis în direct de Dolce Sport și online de site-urile partenere.