HomeStiriASUS a expus modelul Zenbook NX500 în cadrul galei Luxury
ASUS Zenbook NX500

ASUS a expus modelul Zenbook NX500 în cadrul galei Luxury

Cel mai performant ultraportabil din lume a fost expus în cadrul galei Luxury ce a avut loc, ieri 22 octombrie, la Palatul Ghika din București. ASUS Zenbook NX500 este echipat cu un ecran 4K/UHD și dispune de cele mai noi procesoare Intel Core i7 din generația a patra.

Tehnologie de ultimă oră

NX500 oferă în premieră tehnologia ASUS VisualMaster și un ecran tactil cu diagonala de 15,6 inci și rezoluție 4K/UHD (ultra-high-definition) ce utilizează tehnologia 3M QDEF (quantum dot enhancement film). Zenbook NX500 integrează procesoarele Intel Core i7 din a patra generație și acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 850M pentru multitasking, redare video 4K/UHD în mod fluid și jocuri cu răspuns rapid.

Grilele difuzoarelor stereo ale modelului NX500 sunt gravate cu laser, având un design circular. Acestea ascund sunetul SonicMaster Premium, care încorporează tehnologia ICEpower de la Bang & Olufsen.

Finisaje de lux

NX500 a primit prestigiosul premiu IF Design 2014, ce se acordă la nivel mondial produselor de o calitate remarcabilă ce excelează într-o categorie specifică, cum ar fi designul, gradul de inovație, funcționalitatea sau ergonomia. Evocând designul clasic, atemporal Zenbook, NX500 vine cu o formă nouă, rafinată. Semnătura Zenbook este prezentă pe capacul cu finisaje metalice. Fabricat dintr-un singur bloc de aluminiu, îngustându-se la margini în mod remarcabil, NX500 este deosebit de elegant și portabil.

ASUS Zenbook NX500 la Gala Luxury