HomeStiriArmata Republic of Gamers este pregătită pentru fiecare competiție
ROG Masters 2017 - România

Armata Republic of Gamers este pregătită pentru fiecare competiție

Armata Republic of Gamers (ROG) este pregătită pentru fiecare competiție, fiind echipată cu cele mai bune echipamente. Nivelul ridicat de complexitate al jocurilor actuale și jucătorii tot mai bine pregătiți determină o regândire a echipamentelor de luptă.

Fiecare tastatură sau fiecare mouse trebuie să preia în mod ideal comenzile, să nu aibă latențe și să ofere un răspuns adecvat ca o confirmare a preluării acțiunii. Modul în care decurge jocul depinde în cea mai mare parte de inteligența și rapiditatea jucătorului, însă există o parte determinată de calitatea echipamentelor, iar aici Republic of Gamers face diferența.

În clipul de mai jos puteți urmări o echipă spaniolă angrenată în sportul electronic, ce folosește exclusiv echipamente ROG.

Armata Republic of Gamers este pregătită pentru fiecare competiție

Marca Republic of Gamers (ROG) a fost lansată de ASUS în anul 2006 și oferă acum o linie completă de produse recunoscute pentru performanță și calitate, incluzând plăci de bază, plăci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere și periferice.

Republic of Gamers (ROG) susține cele mai importante evenimente de gaming atât la nivel internațional, cât și pe plan local. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume.