HomeStiriAdaptoare GPS gratuite pentru Transformer Prime
ASUS Transformer Prime

Adaptoare GPS gratuite pentru Transformer Prime

ASUS a anunțat zilele trecute că toți utilizatorii de Transformer Prime pot primi un adaptor GPS, pentru a rezolva problemele legate de semnalul GPS pe care le-au anunțat unii utilizatori. Iată și anunțul oficialilor ASUS:

Vă mulțumim pentru achiziția unui ASUS Eee Pad Transformer Prime si pentru ajutorul acordat pentru a-l face cea mai populară tabletă cu Android de la lansarea din decembrie 2011. Apreciem feedback-ul acordat produselor noastre și îl tratăm cu multă seriozitate. Comentariile asupra lui Transformer Prime au fost, în mare parte, foarte pozitive, dar am înțeles că, în anumite condiții, funcșuinalitatea GPS nu satisface nevoile așteptările unora dintre utilizatori. Cu toate că Transformer Prime nu este un dispozitiv profesional dedicat funcției GPS, ca parte a devotamentului nostru față de utilizatori, oferim tuturor posesorilor de Transformer Prime un adaptor GPS extern, numit „dongle” care va ajuta la recepționarea semnalului și la îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Ne face plăcere să prezentăm această ofertă drept parte a devotamentului nostru pentru serviciile utilizatorilor ASUS, dar nu înlocuiește și nu alterează nici o garanție a produselor. Pentru infomații detaliate asupra acestei oferte, verificați link-ul de mai jos. Vă încurajăm să contactați linia de suport tehnic corespunzătoare zonei dumneavoastră dacă întâmpinați probleme cu GPS-ul.

ASUS se mândrește cu librarea unei experiențe de utilizator de neegalat și ne exprimăm regretul sincer pentru orice inconveniență pe care clienții noștri au întâmpinat-o.

Pentru a obține acest adaptor GPS, utilizatorii trebuie să urmărească link-ul: http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS/ pentru a-și înscrie dispozitivul.

ASUS Transformer Prime

ASUS Transformer Prime