HomeRecomandari5 rucsacuri pentru laptopul tău de gaming
Rucsacuri pentru laptopul de gaming

5 rucsacuri pentru laptopul tău de gaming

Așa cum călătorului îi șade bine cu drumul și gamerul se asortează de minune cu un rucsac optimizat pentru transportul laptopului de gaming și a tuturor accesoriilor sale. Nu știm dacă te-ai gândit vreodată cât de incredibil de multe capitole trebuie bifate de designeri înainte ca rucsacul pe care îl creează să poată fi considerat unul autentic de gaming.

În primul rând, volumul disponibil pentru diversele echipamente trebuie să fie unul generos, iar soluția ingenioasă cu partea superioară rulabilă propusă de ASUS este deopotrivă șic și funcțională. În al doilea rând, o compartimentare judicioasă permite o bună organizare a echipamentelor de gaming, cu buzunare și compartmente dedicate căștilor, mouse-ului sau tastaturii sau chiar unei tablete. Alte aspecte importante avute în vedere de designeri sunt fiabilitatea și rezistența materialelor folosite, care conțin poliesteri atent selecționați și testați intensiv pentru a rezista uzurii cotidiene. De asemenea, rezistența la apă joacă un rol important în selectarea rucsacului care îl va însoți pe gamer oriunde și în orice codiții meteorologice. Nu în ultimul rând, designul este un element crucial, care împletește esteticul cu funcționalitatea.

Cu aceste repere în minte, am încercat să găsim pentru tine o selecție de rucsacuri care pot acoperi fără probleme toate  nevoile tale în materie de mobilitate a echipamentelor de gaming. Vezi mai jos 5 oferte de rucsacuri cu abordări diferite, dar la fel de cool, dintre care cel puțin una suntem siguri că își va găsi un loc în arsenalul tău:

ROG BP4701: organizator la purtător

Dacă ești un gamer meticulos, care apreciază un rucsac care faciliteaza organizarea echipamentelor lui, modelul ROG BP4701 este tot ce-ți dorești. Designul de tip roll-up permite reglarea pe înălțime a rucsacului, putând acomoda astfel laptopuri cu diagonale de până la 17 inchi. Alte elemente evidente ale designului sunt zona cu aspect holografic cu text cibernetic îndrăzneț, plus logo-ul reflectorizant de înaltă vizibilitate, care îți vor conferi un aspect aparte, care îți va pune în evidență stilul personal. Rucsacul este prevăzut și cu multiple buzunare laterale și frontale, care permit o compartimentare mai precisă a echipamentelor pe care le iei după tine oriunde mergi.

BP4701 ROG BACKPACK

BP4701 ROG BACKPACK

Citește pe larg Vezi oferta online

ROG Artillery BP3701G: artileria ușoară protejează artileria grea

ROG Artillery BP3701G este un rucsac ușor și confortabil destinat tutror celor ce iau foarte în serios gamingul. Ruccsacul este realizat dintr-o combinație de poliester care nu permite trecerea apei și un poliuretan rezistent la zgârieturi, astfel încât să fii liniștit, știind că tot echipamentul tău de gaming este în siguranță. ROG Artillery are două compartimente căptușite, care pot acomoda laptopuri de 17 inchi, fiind creat pentru cei care sunt permanent în mișcare. Are volumul intern mare și este dotat cu un compartiment adițional cu buzunare pentru micile accesorii, precum și cu două buzunare laterale.

ROG Artillery Backpack BP3701G

ROG Artillery Backpack BP3701G

Citește pe larg Vezi oferta online

TUF Gaming VP4700: stocare de mare anduranță

Dacă vrei un rucsac ușor și rezistent, potrivit atât pentru transportul echipamentelor de gaming, cât și pentru obiectele de uz cotidian de care ai nevoie, ia în calcul modelul TUF Gaming VP4700, care transportă laptopuri cu diagonala de până la 17 inchi. Închiderea rulată din partea superioară permite ajustarea rucsacului la dimensiunile obiectelor pe care vrei să le transporți. Compartimentul central are un volum generos și permite stocarea unor accesorii precum o pereche de căști audio. În plus, cele două buzunare frontale oferă acces rapid la cele mai des folosite obiecte. Poliesterul Ripstop din materialul acestui rucsac oferă o greutate redusă și o hidrofugare durabilă pentru utilizarea zilnică.

Rucsac ASUS VP4700 TUF

Rucsac ASUS VP4700 TUF

Citește pe larg Vezi oferta online

ROG Ranger BP2701: stilul tău înainte de toate

Dacă ești un gamer profesionist, a cărui viață se petrece într-o proporție însemnată în mișcare, sau unul entuziast care călătorește mult, ROG Ranger BP2701 este rucsacul ușor care îți pune în evidență cel mai bine stilul. La exterior, rucsacul prezintă o serie de tăieturi îndrăznețe și oferă o suprafață reflectorizantă, împreună cu logo-ul și scriptul ROG holografic ROG. Rucsacul Ranger BP2701 este confecționat din poliester durabil de înaltă rezistență, care este hidrofug și rezistent la zgârieturi. Acest lucru menține greutatea la doar 0,93 kg, pentru ca tu să rămâi confortabil atunci când ești în mișcare.

ROG Ranger BP2701 Gaming Backpack

ROG Ranger BP2701 Gaming Backpack

Citește pe larg Vezi oferta online

ROG Ranger BP1501G: ușor și multifuncțional

Rucsacul de gaming ROG Ranger BP1501G se remarcă prin greutatea redusă și ornamentele cu interpretări futuriste, cu text cibernetic, ale emblematicului nume și logo al mărcii Republic of Gamers. Ranger BP1501G este confecționat dintr-un poliester 900D elegant și durabil, care respinge apa și rezistă excelent la zgârieturi. Ranger BP1501G oferă o capacitate de stocare de 16 litri și o mare flexibilitate. Compartimentul central pentru laptopuri de până la 17 inchi, este dublat de un al doilea buzunar căptușit pentru o tabletă de 10 inchi. Confortabil, reglabil și sigur, Ranger BP1501G are un suport pentru spate articulat, care este îmbrăcat în plasă, pentru a-ți menține răcoarea și confortul în timpul călătoriilor.

Rucsac ROG Ranger BP1501G

Rucsac ROG Ranger BP1501G

Citește pe larg Vezi oferta online