HomeTehnologii5 ajustări minunate pentru Nexus 7
Nexus 7

5 ajustări minunate pentru Nexus 7

Explorând lumea vastă a noului Nexus 7, am descoperit câteva trucuri interesante pentru a face experiența și mai plăcută.

Primul lucru care vă poate părea destul de evident, dar multă lume nu realizează cât de mare este diferența pe care o face – setați-vă contul de Google. Google are foarte multe servicii cloud interconectate. În plus, este atât de simplu să vă conectați – trebuie doar să accesați gmail.com și să urmați procedura simplă de înregistrare. Apoi, cu un singur username și cu o parolă veți avea acces la Google Wallet, Google Drive și Google Play.

Al doilea lucru care merită luat în vedere este securitatea. Nu trebuie să fiți dispuși să acordați acces la datele de pe tabletă oricui, așa că trebuie să le securizați. Pe lângă mult râvnitul face unlock care a debutat pe Android 4.1, puteți seta un simplu cifru pentru a putea debloca tableta.

Al treilea șiretlic este să atingeți bara de notificări și să atingeți o mică pictogramă cu săgeți pentru a activa rotirea ecranului. Majoritatea sarcinilor făcute cu Nexus 7 au loc vertical, dar dacă aveți aplicații care au nevoie de a se roti pentru a se așeza pe orizontală, în acest mod le veți face să  meargă.

Hărțile ocupă punctul 4 în lista de ajustări. Hărțile utilizate cel mai des ar trebui stocate în memoria cache. Astfel, chiar dacă nu aveți o conexiune la internet, traseul nu va dispărea.

În ultimă instanță, tbeuie să luați în considerare și nefericitul eveniment de a vă pierde tableta Nexus. În meniul de securitate, accesași secțiunea Owner Info și introduceți detalii folositoare. Asigurați-vă că bifați căsuța din dreptul textului Show owner info și totul este gata.

 

Nexus 7