HomeProduseLaptopuriROG Mothership redefinește noțiunea de portabil
ROG Mothership

ROG Mothership redefinește noțiunea de portabil

Republic of Gamers (ROG) a anunțat cele mai noi modele ce se adaugă arsenalului ROG al celor mai bune echipamente de gaming din lume, incluzând noul și polivalentul, ROG Mothership (GZ700), un laptop de gaming detașabil, FullHD de 17.3 inci, echipat cu procesor Intel Core i9 supratactat și grafică NVIDIA GeForce RTX 2080.

“ROG a fost creat pentru a valorifica designul și inovațiile de top și pentru a oferi gamerilor de pretutindeni cele mai bune echipamente de jocuri,” a spus Vivian Lien, Șeful Global Marketing pentru Gaming și Chief Marketing Officer în cadrul ASUS North America. “ La acestă ediție CES 2019, am lansat noile ROG Mothership și ROG Zephyrus S pentru a exemplifica superioritatea ROG în ceea ce privește designul, performanța și formele compacte.”

Scăpați de restricții și jucați-vă oriunde

ROG este entuziasmat de laptopurile compacte de gaming ROG Mothership (GZ700) și ROG Zephyrus S (GX701) ce au împins mai departe limitele de versatilitate și performanță. ROG a redefinit categoria de laptopuri desktop replacement cu ROG Mothership, trecând de la un design care în mod tradițional se așează orizontal pe un suport, la unul care stă vertical pentru a absorbi mai mult aer în sistemul său de răcire avansat.

ROG utilizează această formă verticală pentru a reconcepe sistemul de ventilare și pentru a menține temperaturile interne la un nivel inferior pentru mai mult timp, furnizând o mai bună performanță. Tastatura sa se detașează și se pliază pentru a se potrivi diverselor scenarii, oferind jucătorilor libertatea de găsi poziția perfectă, iar designul inovator lasă suficient spațiu pentru a monta toate difuzoarele sub ecran.

ROG Mothership

ROG Mothership

ROG Mothership este integrat într-o carcasă prelucrată cu atenție dintr-un bloc de aluminiu cu ajutorul mașinilor CNC, proces care implică 114 etape de lucru și peste 20 de ore de frezare de precizie. Acesta dispune de un ecran uimitor Full HD G-Sync cu 144Hz rată de refresh și 3ms GTG timp de răspuns și este susținut de cea mai nouă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 și de procesoarele Intel Core i9.

ROG Mothership este echipat cu Hyperdrive Extreme, ce utilizează tehnologie exclusivă ASUS pentru a combina până la trei SSD-uri NVMe PCIe 3.0 x4, furnizând cel mai rapid RAID 0 din lume integrat într-un laptop, pentru accesul ultrarapid al datelor.