HomeCampanii si concursuriCumpără un laptop ASUS echipat cu NVIDIA GeForce RTX și primești garantat cadoul ROG BOX!
ROG BOX

Cumpără un laptop ASUS echipat cu NVIDIA GeForce RTX și primești garantat cadoul ROG BOX!

ASUS România derulează în perioada 29 ianuarie – 07 aprilie 2019 o nouă promoție adresată celor care achiziționează laptopuri Republic of Gamers, echipate cu placă video NVIDIA GeForce RTX.

Pentru fiecare achiziție care se încadrează în termenii campaniei, viitorul utilizator al laptopului Republic of Gamers cu accelerator video NVIDIA GeForce RTX, va primi garantat cadoul ROG BOX, care conține mai multe produse ROG și o serie de materiale promoționale speciale.

Accesează pagina PC Garage pentru a vedea oferta completă!

Ce conține ROG BOX?

  • un mouse ROG GX1000
  • un mouse pad ROG GM50
  • un rucsac ROG Ranger BP1500
  • un tricou personalizat cu emblema ROG
  • o șapcă cu emblema ROG
  • o cană cu emblema ROG
  • alte materiale promoționale ROG speciale: o agendă, un pix, două brățări din silicon.
ROG BOX

ROG BOX

Cum vor fi livrate cadourile ROG BOX?

Cadourile garantate ROG BOX vor fi livrate în termen de 30 de zile de la data achiziției unui laptop eligibil în campanie. Clienții vor fi contactați individual pentru livrarea cadourile, în urma finalizării achiziției.

Mouse-ul de gaming ROG GX1000

Mouse-ul de gaming ROG GX1000 a fost creat pentru a susține performanța. Acesta este echipat cu senzori laser de înaltă precizie, de până la 8200dpi și piciorușe din teflon pentru alunecare fără efort pe suprafața de utilizare. Ergonomicul ROG GX1000 vă menține în formă datorită nivelului optim de confort pe care îl oferă, prevenind oboseala și problemele pe care aceasta le poate crea în jocuri.

Mouse pad-ul de gaming ROG GM50

Mouse pad-ul de gaming ROG GM50 este durabil și rezistent, cu o suprafață amplă pentru tastatura și mouse. Acesta are dimensiunile de 900x400mm, o bază de cauciuc de înaltă calitate și o țesătură specială care favorizează alunecarea optimă.

Rucsacul ROG Ranger BP1500

Rucsacul ROG Ranger BP1500 protejează aparatura electronică de la interior și este ușor de purtat. Ranger BP1500 este fabricat dintr-un poliester 900D, elegant, durabil, care respinge apa și rezistă la zgârieturi. Rucsacul oferă o capacitate de stocare de 16 litri și o mai mare flexibilitate.

Notă: La această campanie nu participă produsele resigilitate.