HomeStiriPreviewASUS Padfone 2 este apreciat de presa de specialitate
ASUS Padfone 2

ASUS Padfone 2 este apreciat de presa de specialitate

ASUS Padfone 2 a făcut o scurtă vizită în redacția Go4IT, calitățile sistemului telefon-tabletă fiind apreciate de redactori siteului. Padfone 2 este un produs revoluționar, unic prin felul în care se transformă.

Inima sistemului este reprezentată de un smartphone de ultimă generație echipat cu procesor Qualcomm quad-core ce funcționează la frecvența de 1.5GHz. Ecranul telefonului, de tip IPS+, a mai crescut dacă îl comparăm cu vechea generație, diagonala de 4.7 inci încadrându-se în tendințele acestei perioade.

Padfone 2 este un produs bine făcut iar acest lucru este menționat și de redactorii Go4IT:

Cum era de aşteptat, ţinând cont de precedent, întregul ansamblu este solid şi nu are zone care flexează neplăcut sau emit zgomote.

ASUS Padfone 2

ASUS Padfone 2 nu reprezintă numai o mostră de inginerie avansată. Telefonul este îmbrăcat într-o textură cauciucată ce oferă o aderență superioară.

Partea frontală este dominată de un ecran de ultimă generație ale cărui calități sunt remarcat atât de specialiști cât și de consumatorii obișnuiți.

Ecranul terminalului Padfone a avut două deficienţe deranjate: rezoluţia şi tipul panoului. ASUS le-a corectat pe amândouă, Padfone 2 oferind acum un excelent ecran IPS+ cu diagonală de 4,7″ şi o rezoluţie de 720 x 1280 pixeli. După cum era de aşteptat, lectura textului sau vizualizarea imaginilor sunt o reală plăcere datorită densităţii ridicate de 312 ppi.

Puterea de procesare oferită de chipsetul Qualcomm Snapdragon S4 APQ8064 este evidențiată în teste, ASUS Padfone 2 poziționându-se la un nivel superior față de modelele concurente.

Tactat la 1,5GHz, nucleul quad-core şi-a arătat puterea superioară în teste precum Geekbench sau Quadrant, iar în altele, precum AnTuTu, Vellamo sau Linpack, şi-a umilit de-a dreptul rivalii. Ca o concluzie generală, dincolo de produsele Nexus 4 şi Optimus G, care nu au ajuns încă în mâinile noastre dar despre care ştim că folosesc aceeaşi platformă Qualcomm, ASUS Padfone 2 este cel mai rapid terminal Android testat de noi până acum. Această puternică platformă este însoţită de o generoasă memorie RAM cu o capacitate de 2GB şi o stocare internă de 32 sau 64GB, din păcate neextensibilă.

Întregul review scris de Go4IT îl puteți citi la adresa aceasta.

ASUS Padfone 2

ASUS Padfone 2