HomeStiriIce Cream Sandwich pe Transformer Prime din 12 ianuarie
ASUS Transformer Prime

Ice Cream Sandwich pe Transformer Prime din 12 ianuarie

Cei care au achiziționat noul ASUS Transformer Prime nu au timp să se dezmeticească după experiența primei tablete cu Tegra 3 pentru că firma taiwaneză lansează pe 12 ianuarie update-ul Android 4.0. Anunțul a apărut pe pagina oficială de Facebook, iar odată cu el un update FOTA cu versiunea 8.8.3.33 a devenit disponibil. Acesta aduce îmbunătăţiri în ceea ce priveşte focalizarea camerei foto, în calitatea funcționalității ecranului senzitiv și a capabilităților APK in Android Market.

ASUS Transformer Prime

De asemenea, ASUS a decis să păstreze bootloader-ul blocat pentru Transformer Prime. Cu toate astea, răspunzând comunității interesate de modding, compania promite dezvoltarea unui utilitar pentru deblocare. Folosirea acestuia însă, trage de la sine pierderea garanției și a posibilității de a folosi serviciul de închiriere video de la Google.

 

Comments
 • Of, dacă n-am mai muncit şi eu la site-ul acela, şi m-am ales cu locul 2, păcat. Îmi rămâne doar să-l felicit pe câştigător.P.S. Daţi măcar 100 lei pentru hosting la locul 2 ))), că nu în zadar întreţin acest site. Da chiar, era mai interesant daca primeau premiu primele 3 locuri. Da mi-e ciudă, şi ce din asta? =)

  31 ianuarie 2012
 • Ați cumpărat de la edigital? Sunt de încredere? Până în acest moment au cel mai bun preț pe care l-am putut găsi pe piața de la noi …

  5 ianuarie 2012
 • Unde, ca eu nu am gasit-o?

  5 ianuarie 2012
 • Sa inteleg ca in Romania va ajunge direct cu Ice Cream Sandwich?

  5 ianuarie 2012
   • Unde e disponibil ?
    Eu vad doar „la comanda”

    6 ianuarie 2012

Leave A Comment