HomeStiriASUS MeMO Pad 8 completează veriga lipsă din lanțul tabletelor
ASUS Memo Pad Me181c

ASUS MeMO Pad 8 completează veriga lipsă din lanțul tabletelor

ASUS MeMO Pad 8 completează un gol ce s-a format pe piața tabletelor dedicate publicului larg. MeMO Pad 8 oferă mai mult spațiu pentru utilizatorii ce nu se pot acomoda cu tabletele standard de 7 inci și păstrează dimensiunile reduse fără a pune probleme de portabilitate, așa cum ar face o tabletă de 10.1 inci.

ASUS MeMO Pad 8 dispune de un ecran LED cu rezoluție 1280×800 pixeli și tehnologie IPS (In-Plane Switching) pentru redarea unor imagini vibrante și luminoase, cu unghiuri largi de vizualizare și vizibilitate în lumina exterioară. Difuzoarele duale cu tehnologie audio ASUS SonicMaster oferă un sunet de înaltă calitate.

Tabletele MeMO Pad 8 au fost testate de publicațiile IT de la noi din țară iar concluziile vin să confirme încă odată calitatea cunoscută a produselor ASUS.

Asus Memo Pad 8 ME181C este o tabletă cu diagonală de 8” care oferă o construcţie de calitate, un ecran bun, o platformă hardware rapidă şi o autonomie decentă, spune Daniel Popescu, redactor IT la publicația online Giz.ro

Din punct de vedere hardware, Asus a optat pentru o platformă Intel BayTrail-M cu procesor quad-core Intel Atom Z3745 cu frecvenţa de 1.86 GHz, la care se adaugă 1 GB RAM. Chiar dacă cantitatea de memorie RAM putea fi mai generoasă, tableta oferă o experienţă de utilizare plăcută, în special în jocuri şi alte aplicaţii multimedia, mai completează acesta.

ASUS MeMO Pad 8 beneficiază opțional de o carcasă confecționată din materiale sintetice durabile ce protejează atât spatele tabletei cât și ecranul. Disponibilă în trei culori, TriCover are o parte pliabilă care susține ecranul la un unghi confortabil pentru introducerea de text și vizionarea de filme.

ASUS Memo Pad Me181c

ASUS Memo Pad Me181c