HomeStiriASUS anunță Docking-ul USB 3.0 HZ-2
ASUS-USB-3.0-HZ-2-Docking-Station

ASUS anunță Docking-ul USB 3.0 HZ-2

Unitățile de andocare pentru laptopuri oferă utilizatorilor mai multe opțiuni pentru conectivitate, extinzând numărul de porturi.
ASUS a anunțat recent USB 3.0 HZ-2 Docking Station, un model care permite conectarea a 10 dispozitive pe un singur cablu USB. Cu alte cuvinte, se pot conecta simultan mai device-uri fără a fi nevoiți să apelăm la diverse artificii pentru copierea datelor între acestea. USB 3.0 HZ-2 Docking Station nu e un simplu hub pentru porturile laptop-urilor. Docking-ul include un procesor intern și driverele necesare pentru a fi compatibil cu Windows 8.1.

Conectivitate extinsă

ASUS USB 3.0 HZ-2 Docking Station are toate funcțiile necesare unui notebook sau unui desktop. Acesta dispune de un port HDMI cu adaptor VGA ce poate suporta rezoluții 2048 x 1152 pe 32 de biți, fapt ce îl face compatibil cu o mulțime de monitoare și televizoare. Utilizatorii pot vedea imaginea de pe ecranul notebookului pe alte două display-uri externe prin intermediul porturilor video aflate pe docking și pe notebook.

ASUS-USB-3.0-HZ-2-Docking-Station

ASUS-USB-3.0-HZ-2-Docking-Station

HZ-2 are chiar și o conexiune Ethernet 10/100Mbit/s la care se adaugă două porturi SuperSpeed USB 3.0 și trei porturi USB 2.0 pentru dispozitivele de stocare externe.

Stație de încărcare

ASUS a inclus în noul dispozitiv un încărcător pentru dispozitive mobile ce poate furniza prin intermediul porturilor USB un curent de 1.5Ah (7.5W). Încărcătorul poate funcționa chiar și atunci când nu este conectat la calculator.