HomeStiriPlaca de bază Asus M4A88T-M oferă performanță în factor redus
Asus M4A88T-M

Placa de bază Asus M4A88T-M oferă performanță în factor redus

Plăcile de bază ASUS sunt nucleul celor mai performante sisteme PC, caracteristicile exclusive fiind apreciate de utilizatorii din toată lumea. Asus M4A88T-M este o placă de bază în format micro-ATX, destinată unor calculatoare compacte și puternice, care vine cu o serie de facilități nemaiîntâlnite pe alte modele.

Având suport pentru procesoare AMD Six-Core, SATA 6Gbps, suport USB 3.0 și un preț extrem de atractiv, M4A88T-M pornește din start ca favorită. Northbridge-ul AMD 880G oferă suport pentru procesoare AMD pe socket AM3 cu un TDP de până la 140W.
Asus M4A88T-M
Performanțele grafice, remarcabile pentru un produs din clasa sa, sunt posibile datorită GPU-ului ATI Radeon HD 4250 cu suport AMD CrossFireX. ASUS a folosit condesatori solizi, de cea mai bună calitate, iar chipset-ul grafic este răcit de un radiator cu dimensiuni generoase de culoare albastră.

Nu numai noi am apreciat hardware-ul plăcii ASUS M4A88T-M, redactorii blasterzone.ro au spus despre acest model că:

Această placă de bază este un succes datorită chipului grafic care reușeste să concureze cu chipurile Intel Graphics de pe procesoarele i5 și i3. Produsele celor de la AMD continuă să ne impresioneze cu noi caracteristici și prețuri extrem de rezonabile, ceea ce este foarte bine. Au existat unele puncte de slăbiciune, dar asta nu a oprit ca M4A88T-M să ne ofere o experiență bine rotunjită, aceasta ridicându-se la înălțimea așteptărilor noastre în ceea ce privește puterea și inteligența plăcii.

Mai mult de atât, placa de bază Asus M4A88T-M este dotată cu tehnologii caracteristice modelelor avansate din oferta companiei. Butonul MemOK! rezolvă rapid problemele de incompatibilitate cu anumite module de memorie iar Core Unlocker deblochează nucleele procesorului oferind mai multă performanță pentru utilizator.

Utilitarele ASUS destinate celor ce vor să stoarcă și ultimul gram de performanță din aceste plăci sunt rapide și ușor de folosit. Printr-o simplă apăsare a unui buton Turbo Key supratactează automat sistemul, utilizatorul resimțind o creștere a vitezei de lucru.

Asus M4A88T-M