Ești posesorul unui laptop ASUS ZenBook?

Înregistrează laptopul tău ZenBook (indiferent de model) completând formularul alăturat și intră în cursa pentru trei premii Zen: un telefon inteligent ZenFone 3 (ZE520KL), o tabletă ZenPad 8.0 (Z380M) și o baterie externă ZenPower. Singura condiție de participare este ca laptopul tău să fie achiziționat în perioada 1 ianuarie 2016 – 16 aprilie 2017 de pe teritoriul României.

Descoperă noul ZenBook Flip UX360UA

ZenBook Flip combină eleganța sofisticată a seriei ZenBook cu flexibilitatea și versatilitatea unui ecran ce poate fi rotit la 360°. Acest convertibil ultra-subțire și ultra-ușor este în același timp un laptop elegant, o tabletă foarte ușor de folosit, sau orice altceva pe aceste coordonate – și este proiectat să vă însoțească oriunde v-ați duce. Procesorul său Intel Core vă permite să duceți cu succes la îndeplinire orice sarcini zilnice, în timp ce bateria sa extraordinară oferă o autonomie de până la 12 ore!

ASUS ZenBook Flip UX360UA
Câștigătorii campaniei

Update: Câștigătorii campaniei „Fii Zen cu un laptop ASUS ZenBook!” sunt următorii:

Locul 1 – Mihai Radu – Telefon ASUS Zenfone 3

Locul 2 – Sorin Bujoreanu – Tabletă ASUS Zenpad Z380M

Locul 3 – Iorga Marius Dorin – o baterie ASUS Zen Power

Urmăriți filmul extragerii câștigătorilor!

 

PREMIILE CAMPANIEI

Campania „Fii Zen cu un laptop ASUS ZenBook” se derulează în perioada 9 martie – 15 aprilie 2017, adresându-se cumpărătorilor de laptopuri ASUS ZenBook. Poate fi înscris orice model ZenBook achiziționat după data de 1 ianuarie 2016. Produsele vor fi identificate după codul serial number (S/N) înscripționat pe produs. În perioada 17 aprilie – 20 mai va fi organizată extragerea câștigătorilor, fiecare produs înregistrat reprezentând câte o șansă de câștig. Codurile S/N vor fi verificate, fiecare câștigător urmând să furnizeze la cerere o copie după factura de achiziție pentru validarea premiului. Consultă regulamentul campaniei.

Premiul I: ZenFone 3
ASUS Zenfone 3
Premiul II: ZenPad 8.0
Premiul III: ZenPower
DE UNDE POTI CUMPĂRA ZENBOOK
Citește review-urile ZenBook realizate de Giz.ro
ZenBook 3 UX390

UX390UA-ul se potriveşte celor ce pun pe prim plan portabilitatea, celor ce doresc un laptop bine făcut şi rapid care să funcţioneze fără cusur în task-urile zilnice şi pe care să îl poată uşor transporta de colo colo.

ZenBook UX330UA

Printre atuu-urile acestui laptop se numără construcţia de foarte bună calitate, formatul compact, conectivitatea şi accesoriile incluse în pachet, tastatura bunicică şi iluminată, precum şi ecranul cu finisaj mat şi panel IPS .

ZenBook UX510UW

Zenbook UX330 e o alegere de top în rândul doritorilor de ultraportabile cu ecrane mate non-tactile. Construcția de calitate, bateria mare și performanțele bune sunt câteva dintre elementele ecuației ce s-au păstrat și îmbunătățit ușor, în vreme ce tastatura este un progres major față de cea de pe UX305.