HomeCăutăm tester

Update: Cei trei câștigători ai campaniei „Cautam tester” sunt: Pop Adrian, Popescu George și Cristian Loloiu.

ASUS RT-A1200G+

ASUS România caută tester de routere! Dacă ești pasionat de hardware și poți scrie o recenzie cât mai obiectivă, ești candidatul ideal pentru noua campanie ASUS. Premiile sunt trei routere RT-AC1200G+.

Pentru a se putea înscrie la acest concurs, fiecare participant trebuie să indice trei materiale proprii (comentarii/review-uri/clipuri video/analize/articole) publicate personal pe tema unui router (indiferent de model/marcă) în spațiul public (rețele sociale, forumuri, bloguri, platforme online). Dintre cei înscriși vor fi extrași trei câștigători care vor primi câte un router ASUS, pe care îl vor testat și comenta ulterior.

ASUS RT-A1200G+

ASUS RT-A1200G+

Concursul se desfășoară în perioada 5.07.2016 – 19.07.2016, iar înscrierile se pot face prin accesarea formularului de participare de pe pagina de Facebook ASUS ROG România – https://www.facebook.com/asusrog.ro/ sau a celui de pe  www.techinstyle.ro/cautam-tester (formularul de mai jos).

Formular de participare

Campania se adresează tuturor persoanelor fizice, care au împlinit vârsta de 14 ani, până la data de începere a Campaniei și sunt posesorii unui act de identitate oficial, cetățeni români, cu domiciliul stabil/reședința în România.

Premiile pentru această campanie se acordă prin tragere electronică la sorți, fiind 3 routere ASUS RT-A1200G+ în valoare de 900 lei (fără TVA).

Regulamentul campaniei poate fi accesat la această adresă.