HomeCum să...Video: Cum să creșteți eficiența cu Quick Key pe ScreenPad 2.0?
ScreenPad 2.0

Video: Cum să creșteți eficiența cu Quick Key pe ScreenPad 2.0?

ScreenPad 2.0 este o modalitate excelentă de a-ți optimiza fluxul de lucru personal, mai ales dacă în timpul activității tale va trebui să introduci date ce presupun un număr mai mare de pași pentru a fi accesate.

Noul ScreenPad 2.0 îmbunătățește experiența utilizării unui laptop, adăugând un ecran secundar interactiv cu o suprafață mai mare față de prima generație, ce crește productivitatea. Noua interfață este asemănătoare cu cea a smartphone-urilor, permite gestionarea ușoară a sarcinilor și crearea rapidă a unor fluxuri de lucru simultane.

ScreenPad 2.0 include o colecție de utilitare ASUS pentru a spori productivitatea: Quick Key permite automatizarea simplă a secvențelor complexe de taste, scrierea de mână pentru introducerea naturală textului și Number Key pentru introducerea rapidă a datelor numerice.

Cum funcționează Quick Key pe ScreenPad 2.0?!

Susținut de noul software ScreenXpert, ScreenPad 2.0 are acum un ecran tactil de 5,65 inci, care oferă funcții și beneficii noi. Acest ecran tactil interactiv îmbunătățește productivitatea, permițând un flux de lucru mai eficient.