HomeStiriDe ce este ROG Phone II cel mai bun telefon pentru jocuri în modul Landscape?

De ce este ROG Phone II cel mai bun telefon pentru jocuri în modul Landscape?

ROG Phone II este construit din start pentru jocuri în modul landscape și beneficiază de o serie de optimizări care te ajută să duci la bun sfârșit cele mai grele misiuni. Ecranul montat pe ROG Phone II este cu totul special, însă acest lucru nu înseamnă totul, așa cum puteți vedea în clipul de mai jos.

Telefonul include specificații nebunești, o baterie imensă și hardware special amplasat pentru modul peisaj. Având o placă de bază sub formă de L, care folosește o arhitectură în straturi, Republic of Gamers a reușit să facă loc pentru o baterie de 6000mAh fără să crească prea mult dimensiunile telefonului. Problema dimensiunilor era cu atât mai importantă cu cât, ROG Phone II avea nevoie de un sistem de răcire din cupru suficient de mare pentru a menține chipsetul la temperaturi reduse în timpul sesiunilor maraton de gaming. Portul USB a fost montat în lateral, iar difuzoarele audio sunt prezente la ambele capete ale telefonului.

Vezi oferta PCGarage  Vezi oferta eMAG

Atunci când vă jucați în modul landscape există posibilitatea să acoperiți antenele de comunicații ale telefonului, montate de regulă în partea superioară, în zona difuzorului. Inginerii Republic of Gamers au schimbat poziția antenelor interne pentru a evita interferențele cauzate de mâinile utilizatorului.

Jocurile arată mai bine atunci când se derulează rapid, fără latențe și artefacte grafice. Republic of Gamers a ales un ecran de tip AMOLED, cu diagonala de 6,59 inci, în format lat de 19.5:9, acoperit cu sticlă Corning Gorilla 6. Panoul are o frecvență de 120Hz, ROG Phone II fiind capabil să ruleze numeroase jocuri la peste 120 de cadre pe secundă.

Vezi lista jocurilor de mobil care funcționează la 120fps pe ROG Phone II

VIDEO: Descoperă avantajele lui ROG Phone II în jocurile landscape