HomeProduseLaptopuriZephyrus M GU502 Glacier Blue – un suflu rece și proaspăt!
Zephyrus M GU502 Glacier Blue

Zephyrus M GU502 Glacier Blue – un suflu rece și proaspăt!

Republic of Gamers a lansat notebook-ul ROG Zephyrus M GU502 în urmă cu câteva luni, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Istanbul. Alături de Zephyrus M GU502, Republic of Gamers a mai prezentat laptopul Zephyrus S GX502 și ROG Mothership, două modele la fel de interesant.

ROG Zephyrus M GU502 în culori glaciare

Săptămâna aceasta, ROG Zephyrus M GU502 a fost prezentat într-o nouă nuanță ce ne amintește de înfrigurata Groenlandă. Zephyrus M GU502 oferă ecrane validate PANTONE cu 144Hz și 240Hz cu 3ms timp de răspuns. Asemenea familiei din care derivă, portabilul rămâne performant și eficient oferind tehnologia NVIDIA Optimus și suport pentru încărcarea USB-C. În testele interne, bateria de 76Wh oferă peste 8 ore la o singură încărcare.

Soluțiile grafice oferă suficientă putere de calcul pentru a genera un framerate cu trei cifre în jocurile populare. Spre exemplu, versiunea cu accelerator video NVIDIA RTX 2060 ajunge până la 1435MHz la un consum de 90W cu ROG Boost în Turbo Mode.

Carcasa este ranforsată cu aliaj de magneziu și este finisată cu un strat plăcut la atingere, ajutând modelul Zephyrus M GU502 să iasă în evidență. Tastatura iluminată Aura Sync poate fi personalizată, iar opționalul control pe tastă permite dispuneri personalizate, ce identifică tastele critice pentru jocuri și fluxuri de lucru.

Zephyrus M GU502 cu SSD-uri duale NVMe în RAID 0

ROG Zephyrus M GU502 oferă un DAC ESS SABRE, suport pentru SSD-uri duale NVMe în RAID 0 și conectivitatea completă ce include ieșiri duale pentru ecran, plus suficiente porturi USB pentru a conecta mouse-ul, gamepad-ul și o unitate externă de stocare.

Prezentare video ROG Zephyrus M GU502 Glacier Blue