HomeProduseLaptopuriVideo: ASUS ZenBook Edition 30 UX334FL – laptopul acoperit cu cea mai fină piele italiană
ASUS ZenBook Edition 30

Video: ASUS ZenBook Edition 30 UX334FL – laptopul acoperit cu cea mai fină piele italiană

Anul acesta ASUS celebrează 30 de ani de la înființarea companiei printr-o serie de produse disponibile în ediție limitată. Toate sub reunite sub numele Edition 30, fiind finisate cu cele mai fine materiale premium.

Laptopul ZenBook Edition 30 marchează și el cele trei decenii de inovație ASUS. Portabilul este la fel de performant ca modelele Zenbook 13, însă finisajele lui sunt cu totul deosebite. Capacul este îmbrăcat în cea mai fină piele italiană în culoarea alb perlat. Pielea naturală subțire de 0,9 mm este lipită perfect de rama de aluminiu în culoarea rose gold, calitatea construcției fiind una de top.

Vezi ofertele pentru ASUS ZenBook Edition 30 UX334FL!

Ca fapt interesant, emblema aniversară conține aur roz de 18 karate electroplacat, acoperit cu ceramică. Să ai capacul laptopului îmbrăcat în piele naturală presupune îndeplinirea mai multor cerințe. Ca de pildă folosirea unor soluții speciale pentru îngrijire, bazate pe apă, așa cum se procedează în cazul genților de lux.

Urmărește prezentarea video

ZenBook Edition 30 este echipat exclusiv cu un set complet de accesorii premium, inclusiv un mouse în culoarea alb perlat, o cutie de lux, un mouse pad fabricat cu aceleași elemente stilistice și o husă din piele cu interior moale care protejează laptopul și îi permite alunecarea ușoară.

Acesta e cu siguranță cel mai bine făcut laptop, pe care am putut pune mâna până acum!

Odată ce deschidem capacul vom simți rama metalică fermă și vom putea admira ecranul NanoEdge FullHD, ce valorifică din plin suprafața interioară. Această ediție are dimensiuni similare cu cele ale modelului ZenBook 13 UX334, fiind ceva mai mic decât o foaie de hârtie A4. Plasticul alb perlat de la interior seamănă foarte mult cu un material ceramic, iar tastele cu o cursă de numai 1,4mm au un răspuns tactil ferm și plăcut în același timp.

ZenBook Edition 30 vine cu ScreenPad 2.0 în tochpad, un ecran SuperIPS ce are acum o diagonală mai mare, de 5,65 inci și oferă numeroase funcții noi și beneficii. Acest ecran interactiv îmbunătățește productivitatea, permițând un flux de lucru mai eficient. În același scop, avem și camera cu infraroșu ce permite accesul în Windows prin autentificarea biometrică.

La interior, ASUS a optat pentru procesoarele Intel Core din cea de a opta generație, portabilele ZenBook Edition 30 fiind disponibile fie cu procesor Intel Core i7, fie cu Intel Core i5, așa cum e cazul acestuia. ASUS nu s-a mulțumit cu grafica integrată și strecoară un accelerator NVIDIA GeForce MX250 cu 2GB de memorie GDDR5.

În ciuda dimensiunilor reduse, ZenBook Edition 30 nu face rabat de la caracterul practic, specific notebook-urilor ASUS. Pe partea dreaptă vom regăsi un cititor microSD, un port USB Tip A și conectorul audio combo de 3,5mm. Pe partea stângă avem conectorul de alimentare, ieșirea HDMI, un port USB tip A și un port USB tip C.

Bateria integrată are 3 celule și 50 Wati-oră oferind o autonomie de până la 13 ore, variind după configurație și mod de lucru.
Această ediție va veni și în România în această toamnă, vor fi 2 configurații cu stocuri limitate, una cu procesor Intel Core i5 și 8GB RAM, iar alta cu i7 și 16GB RAM, prețurile plecând de la aproximativ 6300 de lei.