HomeStiriROG Phone II este subiectul a numeroase review-uri
Telefonul de gaming ROG Phone II

ROG Phone II este subiectul a numeroase review-uri

ROG Phone II, primul telefon din lume ce utilizează platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus, tactată până la 2,96GHz, cu grafică Adreno 640, este zilele acestea subiectul a numeroase recenzii ale website-urilor din țara noastră.

Telefonul a fost dezvăluit recent de ASUS, cu prilejul târgului european IFA 2019, ediția high-end a popularului telefon de gaming ROG Phone II având un design într-o nouă culoare și cu specificații superioare.

ROG Phone II lider în clasamentul Antutu

ROG Phone II a fost liderul clasamentului în luna august în Top 10 Antutu al celor mai performante telefoane cu Android cu un scor de 396.813 puncte. ROG Phone II a fost urmat la scurtă distanță de ASUS ZenFone 6, cu un scor de 376.671 puncte.

ROG Phone II ZS660KL prezentat de Republic of Gamers Romania

ROG Phone II Ultimate cu temă Matte Black

Tema vizuală Matte Black îi conferă o personalitate unică, cu o textură aparte pe capacul din spate. Specificațiile hardware actualizate se referă la stocarea 1TB UFS 3.0 ROM și la modemul Cat 20 4G LTE cu viteze mai rapide de descărcare, de până la 2Gbps.

Telefonul de gaming ROG Phone II

Telefonul de gaming ROG Phone II

Cel mai rapid chipset mobil din lume – Snapdragon 855

Ediția Ultimate oferă, de asemenea, cel mai rapid chipset mobil din lume, Snapdragon 855 Plus din lume, tactat la 2,96GHz pentru cele mai bune performanțe în jocuri, fără efort. Primul ecran AMOLED din lume cu rată de refresh de 120Hz, timp de răspuns de 1ms și Delta-E<1 redă jocuri fluide și clare. Latența de 49ms oferă o reacție instantanee la comenzile tactile, pentru un avantaj competitiv în jocuri.

ROG Phone II Ultimate

ROG Phone II Ultimate

Maratoanele de gaming sunt posibile grație unei baterii imense cu o capacitate de 6000mAh și a designului care permite încărcarea sigură și rapidă prin portul lateral cu un adaptor ROG HyperCharge de 30W. Telefonul oferă o experiență de joc deosebită în poziția „landscape”, beneficiind de tehnologia AirTrigger II îmbunătățită, Dual Surrounding Vibration și boxe stereo puternice orientate în față.

Citește review-uri despre ROG Phone II