HomeStiriRepublic of Gamers a participat la PAX WEST 2019
Pax West 2019

Republic of Gamers a participat la PAX WEST 2019

Republic of Gamers participă și susține cele mai importante evenimente internaționale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume.

Jucătorii și jurnaliștii sunt inspirația pentru dezvoltarea rapidă și pasională a produselor ROG, deoarece ne determină să împingem limitele fiecărei funcții pentru a îmbunătăți fiecare aspect al experienței de joc. Fiecare comentariu al utilizatorilor și fiecare recenzie de produs alimentează această evoluție inteligentă a produselor ROG, conducând mereu la inovații interesante.

Pax West 2019

Pax West 2019

Echipamentele Republic of Gamers, de la laptopuri de gaming la sisteme cu răcire cu lichid, au fost atracțiile evenimentelor PAX. ROG a prezentat produse ce denotă o evoluție inteligentă, incluzând noul telefon ROG Phone II și accesoriile acestuia. Au fost prezentate laptopuri precum Zephyrus S GX502, Zephyrus M GU502, Strix SCAR III G531 și Strix Hero III G531, urmate de implementări precum Strix SCAR III G731 de 17 inci.

Imagini de la PAX WEST 2019

PAX este o serie de convenții de jocuri desfășurate în Seattle, Boston, Melbourne, Philadelphia și San Antonio. PAX WEST 2019 a fost organizat în Seattle, WA, Statele Unite ale Americii, în perioada 30 august – 2 septembrie 2019.