HomeProduseDesktopuriProArt Station D940MX – Performanțe excepționale, dimensiuni minime

ProArt Station D940MX – Performanțe excepționale, dimensiuni minime

Un sistem bine construit poate avea dimensiuni reduse fără să facă rabat de la performanță. ProArt Station D940MX este o stație de lucru compactă, de tip desktop, adresată creatorilor de conținut și profesioniștilor media. Având o carcasă cu volumul de doar 8 litri, este unul dintre cele mai mici desktop-uri de pe piață, dar care poate dezvolta performanțe incredibile, grație unei plăci de bază cu două părți găzduind procesorul puternic, GPU-ul și memoria.

Procesor Intel Core i9

Computerul este echipat cu Intel Core i9 de generația a 9-a, până la 64GB memorie DDR4 2666MHz, grafică NVIDIA Quadro RTX 4000 sau NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti, stocare duală – 512GB PCIe SSD și 1TB HDD, și două porturi cu Thunderbolt 3 pe panoul frontal pentru conectivitate ultra-rapidă.

Dimensiuni compacte, design elegant

Pe lângă dimensiunea compactă, ProArt Station D940MX are și un design elegant, modern, cu elemente unice gândite special pentru creatorii de conținut, inclusiv un indicator LED în partea de jos a șasiului care indică starea actuală a PC-ului.

Utilizatorii pot lua o pauză, îndepărtându-se de ProArt Station D940MX atunci când este procesat și exportat un proiect grafic. Pot arunca o simplă privire spre LED pentru a afla dacă procesul a fost finalizat.

ProArt Station D940MX dispune de un sistem termic hibrid avansat pentru a putea degaja căldura acumulată în interiorul său compact. Acesta are o cameră de vapori 2D și conducte de căldură pentru a scădea temperatura internă per ansamplu cu până la 6,8°C. Patru ventilatoare amplasate în diferite zone ale carcasei ajută la disiparea rapidă a căldurii, inclusiv un ventilator auxiliar montat pe hard disk, fluxul de aer crescând cu până la 9% pentru a asigura stabilitatea.

ProArt Station D940MX – Performanțe excepționale, dimensiuni minime

ProArt Station D940MX are o răcire puternică, dar funcționează totuși silențios, generând un zgomot de până la 19 dB în repaos și de până la 37 dB atunci când rulează în sarcină maximă, fără a-i distrage pe utilizatori din lucru și fără a deranja în fundal în timpul streaming-ului sau înregistrărilor.

Întrunind cerințele exigente ale creatorilor de conținut, ProArt Station D940MX îndeplinește standardele stricte de durabilitate ale standarului militar MIL-STD-810G, asigurând performanțe fiabile pe termen lung.