HomeStiriOamenii de la ASUS: Travis Chen

Oamenii de la ASUS: Travis Chen

Oamenii fac lucruri minunate atunci când lucrează împreună. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de talente în domeniul cercetării și dezvoltării, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând.

Când vedeți un produs care a ieșit deja pe piață, este posibil să nu știți ideea, procesele și efortul de a crea și livra dispozitivul. Oamenii de la ASUS dedică timp, resurse și pasiune pentru a oferi cele mai bune produse pe piață. Când vedeți un produs ASUS finalizat, acesta este rezultatul multor persoane și echipe care lucrează împreună.

Lucrez în strategia și planificarea globală de marketing pentru calculatoare, unde lucrăm cu divizia de afaceri pentru PC, manageri de produse, vânzări și colegii noștri din filialele din întreaga lume pentru a crea strategii globale de marketing. În plus, colaborăm cu furnizori de top și parteneri de marketing digital pentru a ne ajuta să ne conectăm la nivel global. Toate aceste echipe lucrează împreună pentru a ne promova produsele și pentru a ajuta oamenii să înțeleagă și să încerce dispozitivele noastre. Mai mult, clienții învață cum ASUS poate fi de ajutor în munca pe care o depun și să devină o parte semnificativă a vieții lor. ASUS este pasionat de tehnologie și condus de inovație. Visăm, îndrăznim și ne străduim să creăm o viață digitală mai bună pentru toată lumea, spune Travis Chen, șeful strategiei globale de marketing pentru PC.

Video: Travis Chen