HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook Flip 14/15 – Creativ din orice unghi

ASUS ZenBook Flip 14/15 – Creativ din orice unghi

Portabilele ZenBook Flip 14 (UX463) și ZenBook Flip 15 (UX563) combină eleganța și caracterul practic pentru noi modalități de utilizare a unui produs adorat de la primele versiuni.

Gama include acum și configurații cu ScreenPad 2.0, ecranul integrat în touchpad care sporește eficiența în multitasking. Susținut de noua aplicație ScreenXpert, ScreenPad 2.0 are dimensiuni mai mari – de 5,65 inci – oferind funcții și beneficii noi pentru ca utilizatorii să poată lucra mult mai eficient. Noua interfață este asemănătoare cu cea a smartphone-urilor, permițând gestionarea ușoară a sarcinilor și crearea rapidă a unor fluxuri de lucru simultane.

Mai multă creativitate cu ZenBook Flip 14/15

Având la bază noul software ScreenXpert, ecranul tactil ScreenPad 2.0 oferă numeroase funcții noi și beneficii. De pildă, Quick Key permite automatizarea cu o singură atingere a combinațiilor complexe de taste, Handwriting preia scrisul de mână într-un mod firesc, iar Number Key ajută la introducerea rapidă de date.

Interfața redesenată este mai intuitivă, simplificându-i utilizarea. Dezvoltatorii terți pot, de asemenea, să folosească ASUS API pentru a optimiza software-ul lor și experiența utilizatorilor pentru ScreenPad.