HomeProduseLaptopuriAsus ZenBook Duo UX481 oferă noul ScreenPad Plus într-un pachet mai compact
Asus ZenBook Duo UX481

Asus ZenBook Duo UX481 oferă noul ScreenPad Plus într-un pachet mai compact

Laptopul ASUS ZenBook Duo UX581 a atras toate privirile datorită ecranului său secundar montat deasupra tastaturii. Modelul ZenBook Duo UX481 a rămas cumva în umbra acestuia, deși specificațiile sale sunt la fel de spectaculoase. Oferind dimensiuni mai compacte și o greutate mai mică, ZenBook Duo UX481 poate fi prima opțiune pentru cei care pun accentul pe mobilitate – profesioniștii din companii care prin natura slujbei lor se deplasează frecvent.

ASUS ZenBook Duo UX481 are un ecran principal cu diagonala de 14 inci și un ecran secundar ScreenPad Plus FHD de 12,6 inci. ScreenPad Plus oferă posibilități de creație nelimitate pentru creatorii de conținut, permițând îmbunătățirea fluxurilor de producție și multitasking-ul facil. Acesta este integrat perfect cu ecranul principal, iar software-ul ScreenXpert integrat include o largă selecție de aplicații utile, instrumente și utilitare ce le permit utilizatorilor să se bucure de eficiența ScreenPad Plus.

Asus ZenBook Duo UX481

Asus ZenBook Duo UX481

Pentru utilizatorii care vor un laptop mai mic și mai accesibil, ultraportabilul ASUS ZenBook Duo UX481 de 14 inci este alegerea perfectă. Portabilul se bazează pe un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i7 și pe grafica GeForce MX250 și este echipat cu ecrane NanoEdge FHD. La fel ca ZenBook Pro Duo, integrează conectivitatea ultra-rapidă și fiabilă pentru utilizatorii ce au nevoie de viteza oferită de modulul Intel Wi-Fi 6 (Gig +).

Noile modele Asus ZenBook Duo UX481 sunt disponibile în țara noastră din trimestrul trei al anului 2019. Prețurile pornesc de la 5500 de lei (cu toate taxele incluse) însă e posibil ca în perioada promoțiilor să fie accesibile la un preț mai mic.

ASUS ZenBook Pro Duo UX581/ ZenBook Duo UX481