HomeProduseLaptopuriTUF Gaming FX505DT pune în valoare procesoarele AMD Ryzen și grafica GTX 1650
ASUS TUF Gaming FX505DT

TUF Gaming FX505DT pune în valoare procesoarele AMD Ryzen și grafica GTX 1650

Un laptop bine construit cu procesor Ryzen de top și grafică avansată are un impact imediat asupra celor care au mai lucrat cu AMD. Cunoscutul producător de procesoare a oferit în ultima perioadă soluții puternice, fiabile, cu un raport cost-performanță de invidiat. Așadar, nu e de mirare că tot mai mulți utilizatori au început să opteze pentru laptopuri cu procesoare AMD.

Procesorul AMD Ryzen 7-3750H și grafica NVIDIA GeForce GTX 1650

Laptopurile ASUS TUF Gaming FX505DT vin cu o soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 alături de ecrane NanoEdge cu o rată de reîmprospătare înaltă, de 120Hz, sunet DTS surround și Wi-Fi de clasă gigabit. Stocarea datelor se face pe o soluție hibrid formată dintr-un hard-disk de 1TB și un SSD M.2 rapid de 256GB.

Procesoarele AMD Ryzen 7-3750H pot urca până la frecvența de 4,00 GHz și au patru nuclee care pot rula simultan opt fire de execuție. Grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 are 4GB de memorie GDDR5, iar software-ul GeForce Experience îți permite să te bucuri de potențialul maxim al plăcii. Evident, cu acest laptop vei putea trata cu succes orice scenariu de utilizare, indiferent că are legatură sau nu cu lumea jocurilor.

TUF Gaming FX505DT este disponibil în România

Vezi oferta pentru modelul TUF Gaming FX505DT!

Fiabilitate certificată

Fiind certificate pentru a îndeplini cerințele standardului militar MIL-STD-810G, portabilele TUF Gaming FX505DT sunt robuste, durabile, rezistând unui regim de lucru intens.

Fiabilitatea TUF este menținută prin soluții de răcire avansată. Performanțele răcirii pot fi alterate în timp prin acumulările de praf și particule care blochează scurgerea curenților de aer prin lamele, însă tunelurile de praf, patentate ASUS, ajută la ghidarea prafului și a particulelor către canale separate, pentru a fi evacuate din sistem, păstrând lamelele curate pentru menținerea performanței pe termen lung.