HomeProduseLaptopuriROG Zephyrus S GX502GW – Joacă așa cum vrei pe un laptop subțire
ROG Zephyrus S GX502

ROG Zephyrus S GX502GW – Joacă așa cum vrei pe un laptop subțire

Zephyrus S GX502 este unul dintre laptopurile de gaming subțiri de la Republic of Gamers ce ne oferă performanță în jocuri, grafică superioară și o mai bună portabilitate. Pentru a îndeplini simultan aceste caracteristici, laptopul integrează mai multe sisteme și soluții tehnice revoluționare – asigurând stabilitatea în timp ce rulează cele mai pretențioase jocuri.

Sistemul de răcire Active Aerodynamic

Răcirea Active Aerodynamic System asigură temperaturile optime pentru procesorul Intel Core din generația a noua – avem un i7 9750H – și grafica Nvidia GeForce RTX 2070 Max-P cu tehnologie ROG Boost. Carcasa lui GX502 se ridică în timpul funcționării prin deschiderea ecranului pentru a crea spațiul necesar unei ventilări mai bune. Ventilatoarele interne sunt subțiri, au un număr mare de pale, 83 la număr și sunt alimentate la tensiunea de 12V și nu 5. Acestea pot genera un debit mai mare de aer. De la procesor și placa video pornesc patru heat-pipe-uri ce merg către radiatoarele poziționate spre zona din spate a laptopului.

Oferta Zephyrus S GX502 în România

În prezent, ROG Zephyrus S GX502 este disponibil în magazinele locale într-o configurație cu procesor Intel Core Coffee Lake i7-9750H, stocare SSD de 512GB, 16GB RAM, placă video Nvidia GeForce RTX 2060 6GB și ecran FullHD cu rată de refresh de 144Hz.

VEZI OFERTA ONLINE

Pentru a asigura o creștere a autonomiei, mai ales atunci când folosim laptopul în activități de tip office, adică unele ușoare care nu suprasocită prea mult placa grafică, driverele Optimus aleg varianta mai eficientă energetic, punând în regim de așteptare puternicul nucleu RTX.

Atunci când pornim un joc cu elemente grafice bine definite, modulul NVIDIA G-SYNC sincronizează rata de generare a cadrelor cu rata de refresh a ecranului, iar în acest caz avem panou cu frecvența de 144Hz cu 3ms timp de răspuns – există și varianta la 240Hz. E incredibil de rapid pentru orice fel de joc, indiferent ce dinamică are. Mai mult, ecranul este validat PANTONE, are capacitate de a acoperi în proporție de 100% paleta sRGB, fiind ideal pentru creatorii de conținut.

Grafică GeForce RTX 2070 sau RTX 2060

În cazul modelelor Zephyrus S GX502, utilizatorii pot alege între configurații cu grafica GeForce RTX 2070 sau RTX 2060 cu design Max-P, ce oferă imagini apropiate de realitate și pot generara lumini și reflexii în timp real, cu suportul AI. GX502GW are un accelerator grafic cu 8GB memorie GDDR6, care poate să urce până la 1540MHz la 115W. Ieșirile video pot conecta două monitoare externe 4K, prin HDMI 2.0b și DisplayPort 1.4 (prin conexiunea USB Type-C) putând să faci în propria casă un sistem de top ideal pentru gaming și perfect pentru activitățile productive.

Vezi prezentarea video ROG Zephyrus S GX502GW

Republic of Gamers pune mare accent pe modul în care utilizatorul folosește laptopul, iar tastatura nu ar fi avut cum să fie una banală. E spațioasă, tastele sunt iluminate individual RGB și pot fi sincronizate prin Aura Sync cu luminile altor periferice, de la căști la mouse și hard disk-uri externe. Acestea se configurează din panoul Armory Crate.

Zona în care sprijini mâna este întărită cu o structură internă de tip fagure, care oferă fermitate. Structura carcasei, realizată din aliaj de magneziu, contribuie la rezistența laptopului de gaming, de altfel, foarte subțire, asigurând că rezistă la îndoire și oferă aceea senzație de calitate, a unui lucru bine făcut. Muchia e de numai 18,9 mm, iar greutatea e de 2kg.

ROG Zephyrus S GX502

ROG Zephyrus S GX502

SSD-uri NVMe montate în RAID

Dacă vei avea ocazia să te joci pe un Zephyrus S GX502 vei aprecia avantajele aduse de SSD-urile NVMe montate în RAID 0 cu o capacitate de până la 1TB, ce oferă un spațiu generos pentru jocuri.

Laptopul nu e doar o mașină puternică de gaming, ci prezintă și aspecte foarte practice. Atunci când încărcarea bateriei coboară sub 10% vei putea încărca portabilul și prin portul USB Type-C utilizând, spre exemplu, o baterie externă. Evident te asigură că nu vei pierde curent lucrând cu aplicații ușoare, nu jucându-te. Bateria are 76 Wati/ora și îți permite o autonomie în navigarea web timp de până la 6 ore.

Pe lângă acest USB-C mai avem alte 2  porturi USB 3.1 – unul de prima generatie, celălalt de generația a doua. Așadar, un total de 3 USB-uri, la care adăugăm conectorul pentru rețeaua Gigabit.