HomeProduseLaptopuriLaptopuri portabile și performante sub 3000 de lei
Laptopuri recomandate

Laptopuri portabile și performante sub 3000 de lei

De cele mai multe ori, alegerea unui laptop presupune oscilații între preț, portabilitate, performanțe și stil/design. În funcție de cerințele și de posibilitățile financiare ale fiecăruia, începe căutarea configurației ideale.

ASUS oferă o gamă variată de notebook-uri, care valorifică cele mai noi tehnologii și se adresează fiecărui tip de utilizator. Sunt mai fiabile și mai performante decât majoritatea modelelor oferite de concurență, acoperind toate zonele de preț și toate categoriile. Dacă sunteți în căutarea unui sistem portabil performant, cu un preț mai mic de 3000 de lei, vă recomandăm să luați în calcul opțiunile de mai jos.

Multimedia și jocuri: TUF Gaming FX505DD

ASUS TUF Gaming FX505DT

ASUS TUF Gaming FX505DT

Laptopurile din gama TUF Gaming sunt recunoscute pentru caracterul lor robust și prețurile echilibrate. Modelul FX505DD are la bază o platformă AMD cu procesor AMD Ryzen 5 3550H cu frecvențe ce pot urca până la 3,70 GHz. Memoria RAM este de 8GB, iar datele sunt stocate pe o unitate de tip SSHD cu volumul de 1TB. Fiind echipat cu un accelerator grafic NVIDIA GeForce GTX 1050 3GB, acest notebook țintește jucătorii ce pun preț pe fiabilitate, dar și pe performanță, ce dispun de un buget mai redus.

Vezi oferta: FX505DD poate fi achiziționat la un preț mai mic de 2700 lei

Mobilitate și productivitate: VivoBook Flip TP412UA

ASUS VivoBook Flip TP412UA

ASUS VivoBook Flip TP412UA

Laptopul a evoluat, iar ASUS a fost mereu în fruntea acestei evoluții, oferind modele cu adevărat revoluționare. ASUS VivoBook Flip TP412UA este un laptop convertibil echipat cu balama dublă și un ecran NanoEdge cu margini extrem de subțiri. Mulțumită acestui design, VivoBook Flip TP412UA cu diagonala de 14 inci are aceleași dimensiuni cu un laptop mai vechi cu diagonala de 13 inci.

Fiind subțire și usor, VivoBook Flip 14 poate fi utilizat într-o multitudine de situații. Poate fi un laptop elegant sau o tabletă polivalentă – ecranul poate fi înclinat la orice unghi. Procesorul  Intel Core i3 vă permite să duceți cu ușurință la îndeplinire toate sarcinile uzuale.

Vezi oferta pentru VivoBook Flip TP412UA

Subțire și echilibrat pentru scenarii diverse: ASUS A505ZA-EJ824T

ASUS A505ZA

ASUS A505ZA

ASUS A505ZA-EJ824T este o altă opțiune accesibilă din selecția noastră, al cărui preț se situează în bugetul impus. Notebook-ul are un procesor AMD Ryzen 5 2500U cu frecvențe de top de până la 3,6GHz și un ecran Full HD, anti-reflex, cu diagonala de 15,6″. Datele sunt stocate pe un SSD rapid de 512GB (M.2 SATA 3), iar combinația dintre procesorul Ryzen 5 și grafica AMD Radeon Vega 8 se poate dovedi cu adevărat eficientă. În buget intră și costul licenței pentru sistemul Windows 10 Home.

Vezi oferta pentru ASUS A505ZA-EJ824T