HomeProduseLaptopuriEditare video mobilă cu ZenBook Pro Duo
ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)

Editare video mobilă cu ZenBook Pro Duo

Editarea foto/video pe o stație de lucru mobilă a fost un deziderat al celor din industria grafică. La Siggraph 2019, târg desfășurat în perioada iulie – 1 august 2019 la Los Angeles Convention Center, ASUS a prezentat noul ZenBook Pro Duo UX581, un laptop de ultimă generație care nu numai că oferă suficientă forță pentru sarcini intense dar are o serie de elemente spectaculoase care îmbunătățesc eficiența.

Editare video pe ZenBook Pro Duo la Siggraph 2019

ASUS ZenBook Pro Duo UX581 are la bază un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i9 cu opt nuclee, din generația a 9-a, cu o frecvență Turbo Boost ce ajunge la 5GHz și 32GB de memorie RAM DDR4. Acceleratorul grafic NVIDIA GeForce RTX 2060, bazat pe arhitectura NVIDIA Turing, este un model etalon ce creează în timp real efectele razelor de lumină, pentru un realism fără egal. O unitate SSD PCIe 3.0 x4 cu capacitatea de până la 1TB asigură accesul ultra-rapid la date, iar portul USB Type-C (USB-C) oferă suport Thunderbolt 3.

Noile laptopuri vor fi disponibile în România la finalul lunii septembrie 2019. Prețurile configurațiilor ASUS ZenBook Pro Duo UX581 vor porni de la aproximativ 12.000 lei cu toate taxele incluse.

Vezi ofertele pentru ZenBook Pro Duo UX581