HomeStiriRepublic of Gamers anunță parteneriatul cu ESPN la seriile EXP Esports Gaming
EXP Esports Gaming

Republic of Gamers anunță parteneriatul cu ESPN la seriile EXP Esports Gaming

Republic of Gamers (ROG) a anunțat că va fi sponsorul oficial pentru hardware al EXP, o serie de evenimente de gaming creată de ESPN. Această serie exemplifică angajamentul ESPN de a extinde acoperirea sportului electronic pe toate platformele și tipurile de conținut pentru a servi mai bine fanilor sportului electronic. Turneele de vară EXP încep la 11 iulie cu o expoziție Pro-Am Apex Legends, care va cuprinde jucători din întreaga comunitate de gaming, de la influențatori și fani până la celebrități și campioni ai sportului electronic.

Acest eveniment este urmat de EXP Invitational – Apex Legends de la X Games Minneapolis pe 2 și 3 august, unde 20 dintre cele mai bune echipe de Apex Legends vor lupta pentru premii în valoare de 150.000 $. ROG este mândru că a sponsorizat evenimentul inaugural EXP, din mai 2019, de la Collegiate Esports Championship și va continua să susțină și să furnizeze hardware de gaming competițional pentru ambele turnee viitoare. Participanții la turneu vor concura pe platformele de jocuri ROG Strix GL12CX și pe monitoarele de jocuri ROG Swift PG248Q furnizate de ROG.

Suntem încântați să avem ROG ca sponsor principal al seriei noastre de întâlniri EXP,” a declarat Kevin Lopes, director pentru dezvoltarea afacerilor în cadrul ESPN. “Împreună, suntem capabili să oferim atât sportivilor, cât și fanilor, o experiență unică, de înaltă calitate, de joc și de urmărire a jocurilor și așteptăm cu nerăbdare să continuam să facem acest lucru pentru următoarele două evenimente, la The ESPYS și X Games.

Dezvoltarea sportului electronic

Următoarele evenimente subliniază dedicarea ROG și ESPN de a aduce sportul electronic profesional către mai multe platforme. Aceste turnee vor fi disponibile pentru a fi vizionate live pe mai multe platforme digitale, inclusiv aplicația ESPN. O transmisie ulterioară va fi focalizată pe momentele cheie și povestiri și va fi difuzată în rețelele ESPN și ABC după fiecare eveniment, făcând acest lucru un prim pas ferm în familiarizarea publicului larg cu gamingul profesionist. În evenimentele sponsorizate precum PAX, Dreamhack și ESL One, precum și în aceste serii EXP, ROG a lucrat pentru a crește fiecare segment al industriei de jocuri, de la dezvoltatori la streameri și jucători profesioniști.

Gamingul competitiv este o pasiune la ROG, ” a declarat Vivian Lien, șefa departamentului de marketing al Gaming Systems Business Group. “Am fost înființații pentru a inova și pentru a crea echipamente de elită pentru jucătorii avansați. Hardware-ul nostru este proiectat să concureze la cel mai înalt nivel și nu există un loc mai bun de a-l vedea testat decât la un turneu al actualilor și viitorilor campioni ai sportului electronic.

Excelență în gaming

Participanții la turneele din seria EXP vor juca pe echipamente ROG, concepute pentru gamingul competitiv cu un număr mare de cadre pe secundă. Strix GL12CX este o platformă de jocuri răcită cu lichid și supratactată din fabrică, proiectată pentru a oferi jucătorilor un avantaj serios în luptă.

Dezvoltat special pentru jocurile din turnee, carcasa acestuia este dotată cu un sertar SSD de tip „hot swap”, ascuns în spatele unui capac frontal magnetic. Acesta este util la evenimentele esport, deoarece jucătorii își păstrează adesea jocurile și profilurile pe SSD-uri de 2,5 „. Cu ajutorul compartimentului de tip hot-swap, organizatorii pot scoate și introduce cu ușurință SSD-urile fără a pune mâna pe o șurubelniță sau a fi necesar să repornească sistemul. Această mașină de gaming este echipată cu cel mai recent accelerator grafic NVIDIA GeForce RTX 2070, suficient de puternic pentru a furniza un număr de cadre pe secundă cu trei cifre, cerut de profesioniști.

ROG Swift PG248Q

ASUS ROG Swift PG248Q

Concurenții se vor scufunda în acțiune pe un monitor rapid ROG Swift PG248Q. Panoul pentru jocuri de înaltă performanță are o rată de reîmprospătare supratactată de 180 Hz și NVIDIA G-SYNC, care reduce stuttering-ul și elimină ruperea cadrelor. De asemenea, are un timp de răspuns de 1 ms de la gri-la-gri, ceea ce înseamnă că adversarii și alte ținte vor fi redate în mod clar, fără nici un fel de ghosting sau neclaritate.

Utilizatorii care transmit jocurile și comentatorii vor urmări acțiunea pe noile laptop-uri de jocuri Strix SCAR III, care reprezintă nivelul cel mai ridicat al portabilelor de gaming pentru sportul electronic. Lansat în primăvara anului 2019, Strix SCAR III a fost primul laptop de gaming din lume ce a oferit un panou de 240Hz atât pentru versiunile de 15, cât și pentru cele de 17’’.

ASUS ROG Strix Scar III

ASUS ROG Strix Scar III

Ramele subțiri încadrează ecranul, oferindu-le comentatorilor de jocuri o vedere mai captivantă și mai profundă. Echipat cu puternicul accelerator video NVIDIA GeForce RTX2070, Strix SCAR III oferă efecte vizuale fluide la orice viteză a jocului. SCAR III dispune, de asemenea, de cea mai recent procesor Intel Core din generația a noua, un SSD M.2 NVMe PCIe foarte rapid și până la 32GB memorie RAM, astfel încât creatorii de conținut pot să vadă, să ia notițe, să participe la conversații în flux și multe altele lucruri desfășurate simultan.

Să înceapă jocurile

Viitoarele turnee EXP sunt un important pas înainte pentru a transforma sportul electronic într-un eveniment de largă audiență, care trebuie văzut. ROG este încântat să contribuie la extinderea audienței sportului electronic cu ESPN, cea mai importantă entitate multinațională de divertisment sportiv multimedia. Accesați evenimentele live online și aplicația ESPN.

EXP Apex Legends Pro-Am prezentat de The Real Cost va fi organizat în ziua ce urmează The 2019 ESPYS, 11 iulie, iar EXP Invitational – Apex Legends la X Games Minneapolis va fi organizat în data de 2 și 3 august.