HomeStiriOamenii de la ASUS: Bill Chu
Bill Chu

Oamenii de la ASUS: Bill Chu

O companie globală, precum ASUS, este cel mai bun loc unde puteți întâlni oameni interesanți, din diverse culturi, fiecare având un bagaj de cunoștințe ce așteaptă să fie împărtășit.

Când am început să lucrez la ASUS am fost numit mentor. Pentru mine a fost un lucru de neprețuit și sunt sigur că și pentru companie. Alți mentorii mi-au împărtășit experiențele lor, ceea ce m-a ajutat să mă ghidez. Puteți învăța multe de la mentori – și mentorii pot învăța și de la voi. În plus, există aplicații web noi, unde angajații în vârstă își pot împărtăși experiențele cu noii angajați. Rezultatele constau în mai multe oportunități de creștere personală și profesională și îmbunătățire a productivității.
ASUS vă oferă multe șanse să lucrați în diverse departamente, cum ar fi telefoane mobile, laptopuri și plăci de bază. Puteți dezvolta multe abilități dincolo de îndeplinirea sarcinilor de lucru. Experiența pe care o puteți câștiga împreună cu oameni de la ASUS, care au fost implicați în dezvoltarea de produse, este neprețuită. Mentorii m-au ajutat și am continuat să le împărtășesc lecțiile importante, astăzi.

Video: Bill Chu – Mentor la ASUS