HomeProduseLaptopuriLaptopuri perfecte pentru a fi luate în vacanță!
Noul ASUS VivoBook (2019)

Laptopuri perfecte pentru a fi luate în vacanță!

Vacanța de vară, căldura și dorința de a evada către litoral ne determină să punem la punct planuri detaliate despre modul în care urmează să ne petrecem timpul liber. Bagajele cresc în dimensiuni de la o zi la alta, iar laptopul pare să devină tot mai greu exact cu o zi înainte de plecare. Portabilele ASUS lansate chiar în acest an sunt ușoare, puternice și nu abuzează de spațiul limitat pe care îl ai la dispoziție.

Culorile vacanței tale – VivoBook 14 și VivoBook 15

ASUS VivoBook 14 și VivoBook 15 beneficiază de ecrane NanoEdge cu un raport ecran/corp de cel puțin 87% (pe VivoBook 14) pentru o experiență captivantă. Ramele foarte subțiri au permis montarea unui ecran mai mare într-o carcasă mai mică, reducând amprenta laptopului pentru a-l face mai compact și mai portabil.

Vezi ofertele pentru ASUS VivoBook 14!
Vezi ofertele pentru ASUS VivoBook 15!

Design-ul NanoEdge înseamnă o ramă foarte îngustă de-a lungul celor patru laturi ale ecranului. În cazul modelelor VivoBook 14 și VivoBook 15, marginile măsoară numai 5,7 mm, generând rapoarte ecran/corp de până la 87%, respectiv 88%.

Portabilitatea laptopului crește fără a sacrifica dimensiunea afișării. În același timp, panourile FullHD oferă unghiuri largi de vizualizare și o reproducere excepțională a culorilor pentru imagini clare, chiar și atunci când sunt privite din poziții extreme.

VivoBook 14 și VivoBook 15 sunt disponibile în patru culori superbe, utilizatorii putând selecta nuanța ce le exprimă cel mai bine personalitatea. Pe lângă variantele clasice – Transparent Silver și Slate Grey – avem Peacock Blue iridescent, care își schimbă tonul de culoare în funcție de modul în care lumina atinge suprafața laptopului, și Coral Crush – culoarea anului 2019.

ASUS VivoBook 14/15 UX412/UX512

Putere și performanță – ZenBook UX333/433/533

Frumusețea portabilelor ASUS ZenBook UX333, UX433 și UX533 a fost remarcată și de juriul de la iF Design Award 2019, aceste modele fiind declarate câștigătoare în categoria Computere.
Vezi ofertele pentru ASUS ZenBook UX333!
Vezi ofertele pentru ASUS ZenBook UX433!
Vezi ofertele pentru ASUS ZenBook UX533!

ZenBook 13, 14 și 15 introduc noul ecran ASUS NanoEdge, cu ramă ultrasubțire pe cele patru laturi pentru un raport ecran/corp fără rival de până la 95% și o experiență de vizualizare fără obstacole.

Designul ultracompact, care încorporează mecanismul unic al balamalei ErgoLift ce înclină tastatura pentru utilizarea confortabilă, oferă fiecărui laptop una dintre cele mai mici amprente din clasa sa.

ASUS ZenBook UX433

ASUS ZenBook UX433

ZenBook 13 și 14 introduc, de asemenea, exclusivul NumberPad, o tastatură numerică inovatoare, iluminată LED, integrată în touchpad. Noile modele dispun de un set complet de componente de înaltă performanță, inclusiv procesoarele Intel Core i7 quad-core din cea de a opta generație, Wi-Fi 5 (802.11ac) integrat, dual-band, de clasă gigabit și grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q.