HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook Pro Duo UX581 cu ScreenPad Plus într-o nouă prezentare

ASUS ZenBook Pro Duo UX581 cu ScreenPad Plus într-o nouă prezentare

ASUS ZenBook Pro Duo UX581 este un laptop high-end, ce integrează în premieră tehnologii menite să stimuleze creativitatea utilizatorilor.

Ecranul unic ScreenPad Plus 4K de pe ZenBook Pro Duo le oferă utilizatorilor abilitatea de a se bucura de productivitatea și eficiența utilizării a două ecrane separate pe un singur dispozitiv portabil. Ambele ecrane, atât cel principal, cât și cel secundar sunt sensibile la atingere, acceptând inclusiv elemente de gestică. Ecranul principal OLED NanoEdge 4K HDR are ramă îngustă pe toate cele patru laturi, rată de contrast de 100.000:1 și acoperire 100% DCI-P3. Cel secundar vine cu o rezoluție ridicată și aspect 32:9, furnizând un spațiu vizual de lucru mult mărit, fără a altera forma specifică unui laptop standard.

ASUS ZenBook Pro Duo UX581 cu ScreenPad Plus

ZenBook Pro Duo are la bază un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i9 cu opt nuclee, din generația a 9-a, cu o frecvență Turbo Boost fără precedent ce ajunge la 5GHz și 32GB de memorie RAM DDR4.

ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)

ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)

Acceleratorul grafic NVIDIA GeForce RTX 2060, bazat pe arhitectura NVIDIA Turing, este un model etalon ce creează în timp real efectele razelor de lumină, pentru un realism fără egal. O unitate SSD PCIe 3.0 x4 cu capacitatea de până la 1TB asigură accesul ultra-rapid la date, iar portul USB Type-C (USB-C) oferă suport Thunderbolt 3.