HomeProduseLaptopuriDescoperă laptopul TUF Gaming FX505DU cu procesor AMD Ryzen și placă video NVIDIA GeForce GTX
ASUS TUF Gaming FX505

Descoperă laptopul TUF Gaming FX505DU cu procesor AMD Ryzen și placă video NVIDIA GeForce GTX

Procesoarele AMD rămân o alternativă demnă de luat în calcul pentru cei care vor să obțină performanțe ridicate fără să cheltuiască mulți bani. În foarte multe cazuri, procesoarele AMD sunt mai puternice decât cele Intel din aceeași categorie de preț.

Noul ASUS TUF Gaming FX505 combină cele mai recente procesoare AMD Ryzen și soluțiile grafice NVIDIA GeForce GTX cu un ecran NanoEdge de nivel IPS cu rate de reîmprospătare de pana la 120Hz, permițându-ți să te bucuri de performanțe ridicate în jocuri și imagini foarte realiste la un nivel de preț accesibil. Este testat și certificat la standardele militare MIL-STD-810G, asigurând robustețea și durabilitatea de care ai nevoie în condițiile utilizării zilnice.

Noul design NanoEdge dispune de margini și mai subțiri, de doar 6.5mm, pentru un nivel de realism superior într-un pachet mult mai compact. FX505 este echipat cu un afișaj de nivel IPS cu rata de reîmprospătare ultra-rapidă, de până la 120z, pentru acțiune foarte cursivă în jocuri și minimalizarea tremurului de mișcare. Tehnologia cu unghiuri largi de vizualizare asigură culori consistente chiar și atunci când urmărești ecranul din unghiuri extreme.

Vezi oferta curentă pentru acest laptop

VIDEO: Descoperă laptopul TUF Gaming FX505DU