HomeStiriZenFone 6 e disponibil la precomandă
ASUS ZenFone 6 ZS630KL

ZenFone 6 e disponibil la precomandă

Noul ZenFone 6, cea mai bună alegere a momentului pentru un telefon high-end, poate fi precomandat online de la eMAG, la prețul de 2.699 lei (cu toate taxele incluse). Există și posibilitatea de a cumpăra telefonul în 24 de rate, plătind 155 sau 164 de lei pe lună, în funcție de oferta de finanțare.

Vezi oferta pentru ASUS ZenFone 6!

Prima configurație ZenFone 6 disponibilă are 128GB spațiu de stocare, 6GB memorie RAM, este dual-SIM și are culoarea Midnight Black.

VIDEO: Urmărește manifestul ZenFone 6

ASUS ZenFone 6 este construit pe baza platformei mobile Qualcomm Snapdragon 855, alimentată de o baterie de 5000mAh. Rezultatele oferite de ZenFone 6 îl situează în zona de vârf a clasamentului, fiind chiar mai puternic decât alte modele high-end cu prețuri mult mai mari.

ASUS ZenFone 6 se deosebește de concurenții săi printr-o cameră nouă, ce furnizează rezultate uimitoare. Camera Flip de pe ZenFone 6 rezolvă simultan ambele probleme privind bretonul de pe ecran și rezoluția redusă a camerelor frontale.

Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Modulul motorizat de rotire a camerelor conține o cameră principală Sony IMX586 48MP și una secundară cu unghi larg, fiind condus de un motor pas cu pas, de precizie, ce rotește modulul cu până la 180° pentru a comuta camerele de la utilizarea normală către utilizarea frontală. Camera poate fi utilizată în orice poziție, oferindu-le utilizatorilor abilitatea fără precedent de a realiza fotografii de nivel profesional din orice unghi.

ZenFone 6 este echipat cu un ecran NanoEdge de 6,4 inci, cu o ramă foarte subțire pentru un raport ecran/corp de 92%, oferind o experiență captivantă. Design-ul fără breton – posibil datorită camerei unice Flip – face ca fiecare sarcină vizuală să fie mai plăcută, indiferent dacă este vorba de navigare pe web, trimiterea de mesaje către prieteni sau urmărirea filmelor.